Αυτή είναι 37 κι εγώ 40, βγαίνουμε, μου αρέσει, αλλά μήπως με βλέπει φιλικά; Τι να κάνω;

Αυτή είναι 37 κι εγώ 40, βγαίνουμε, μου αρέσει, αλλά μήπως με βλέπει φιλικά; Τι να κάνω;

Γεια χαρά

Είμαι 40 χρονών, ελεύθερος και πριν 2 μήνες περίπου γνώρισα μια γυναίκα 37 χρονών, ελεύθερη κι αυτή. Τη συμπάθησα από την πρώτη στιγμή που την είδα, μπορώ να πω ότι την ερωτεύτηκα μάλιστα.. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Την πήρα κάποιες φορές τηλέφωνο, ώσπου κανονίσαμε να βγούμε για καφέ. Ήταν αρκετά φιλική και πρόσχαρη στο πρώτο ραντεβού. Βγήκαμε άλλες 2 φορές, όπου προσπάθησα να κάνω κάποιες δήθεν αθώες χειρονομίες προς την πλευρά της. Την τελευταία φορά που βρεθήκαμε, δοκίμασα, όταν μου είπε ότι κρύωνε, να τη χαϊδέψω ζεστά στο μπράτσο και μου λέει : "πάρε το χέρι σου".
Αυτό με πλήγωσε πολύ, ενώ μέχρι τώρα δεν έδειχνε καθόλου απόμακρη. Φοβάμαι ότι κάποια μέρα θα μου πει ότι με βλέπει σαν φίλο ή θα μου πει να μην την ξαναπάρω τηλέφωνο και δεν ξέρω πώς να της φερθώ! Να της το πάω σιγά σιγά, με κίνδυνο να με συνηθίσει σαν φίλο ή να της πω ξεκάθαρα τι αισθάνομαι γι' αυτήν, με κίνδυνο να μου ρίξει άκυρο; Είμαι μπερδεμένος και δεν ξέρω πώς να αντιδράσω! Βοήθησέ με να βγάλω μια άκρη!
Και κάτι ακόμη: Ήταν να πάει ένα ταξιδάκι το επόμενο Σαββατοκύριακο και μου πρότεινε να πάμε παρέα. Πριν γίνει το σκηνικό που περιέγραψα (με τη χειρονομία μου και την απόρριψη από μέρους της), μου είπε ότι έχει κλείσει το λεωφορείο και μάλλον δεν θα μπορέσω να έρθω. Μήπως είναι μια πρόφαση αυτό για να θελήσει να με αποφύγει (ενώ αρχικά για κάποιον λόγο θέλησε να με προσκαλέσει); Ποια είναι η γνώμη σου για όλα αυτά;


Αγαπητέ μου,

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που χρειάζεται να το πας σιγά το πράγμα. Η περίπτωσή σου δεν είναι μία από αυτές. Και για να μην παρεξηγηθώ: όταν λέω να μην το πας σιγά, δεν εννοώ να πάρεις φόρα και να κάνεις ντου! Χαλάρωσε, μην την τρομάξεις τη γυναίκα.

Από ότι έχω καταλάβει και αυτή είναι λίγο so and so με την κατάσταση. Ναι, προφανώς πρέπει να της αρέσεις για να έχετε βγει τρεις φορές και να σου πει (αρχικά) να πάτε κάπου μαζί το Σαββατοκύριακο, αλλά δεν είναι σίγουρη αν θέλει να κάνετε σχέση ή να μείνετε φίλοι (ή τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ).

Άρα πρέπει να της δείξεις τις προθέσεις σου. Με ωραίο, ρομαντικό τρόπο. Να την κάνεις να νιώσει καλά, να νιώσει σιγουριά. Να δει ότι είσαι κύριος (είσαι κύριος ε;)! Και αυτό γίνεται με λεπτές κινήσεις. Πες της να πάτε για φαγητό και εκεί να της δείξεις πως νιώθεις. Δείξε της ότι είναι η μοναδική για σένα. Αλλά οι λέξεις πρέπει να βγουν πολύ απαλά από το στόμα σου και όχι μπαμ και κάτω. Είπαμε, δεν θέλουμε να την τρομάξουμε. Θέλουμε να νιώσει ωραία.
Ειλικρινά δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Και αν σου ρίξει άκυρο, ε, σου έριξε. Και αυτό μέσα στη ζωή είναι. Δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά υπάρχει. Από την ώρα που νιώθεις πράγματα για αυτήν είναι καλύτερο να το πεις, παρά να μείνεις φίλος της και να στεναχωριέσαι κάθε μέρα.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ