Έχω σχέση 1,5 χρόνο & είμαι πολύ ευτυχισμένη. Αλλά φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα τελειώσει

Έχω σχέση 1,5 χρόνο & είμαι πολύ ευτυχισμένη. Αλλά φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα τελειώσει

Γειά σας.

Είμαι 17 χρονών και είμαι σε σχέση με κάποιον εδω και ενάμιση χρόνο. Είναι η πρώτη σοβαρή και ολοκληρωμένη σχέση που είχα ποτέ και πραγματικά τον αγαπάω. Και γι αυτόν τα ίδια ισχύουν. Ξέρω οτι κάποια μέρα θα χωρίσουμε και ήδη δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς εκείνον. Τον βλέπω καθημερινά και περνάμε τέλεια, ταιριάζουμε πάρα πολύ και ερωτικά αλλά και σαν φίλοι. Πρώτη φορά το παθαίνω αυτό.

Πριν αρκετό καιρό είχαμε χωρίσει για κατι χαζό και κόντεψα να πάθω κατάθλιψη. Αντικειμενικά ξέρω πως είμαι πολύ μικρή πως θα αγαπήσω και θα αγαπηθώ πολύ περισσότερο στην ζωή μου αλλά όταν είμαι κοντά του δεν μπορώ παρά να σκέφτομαι ότι δεν θέλω να τελειώσει ποτέ αυτό που έχουμε.

Αγαπητή φίλη,

Το διάβασα με ενδιαφέρον το γράμμα σου, αλλά δεν βρήκα κάποια ερώτηση. Η πλάκα είναι βέβαια ότι γεννήθηκαν πολλές σε εμένα. Όπως «είναι η πρώτη σοβαρή και ολοκληρωμένη σχέση που είχα ποτέ». Είναι λογικό, δεν χρειαζόταν να το πεις. Με βάση τα μαθηματικά το καταλαβαίνεις - είσαι 17, έχεις σχέση ενάμιση χρόνο, άρα ξεκίνησες μαζί του 15,5 ετών. Δηλαδή πιο πριν πόσο σοβαρή σχέση θα μπορούσες να κάνεις.

Το μοναδικό που μπορώ να σου πω είναι ότι το σκέφτεσαι πολύ. Το αναλύεις πάρα πολύ και χωρίς λόγο. «Ξέρω ότι θα χωρίσουμε», «ξέρω ότι θα αγαπήσω και θα αγαπηθώ» και άλλα τέτοια ωραία. Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου και δεν απολαμβάνεις το σήμερα;

Πέρασε καλά πουλάκι μου και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Αυτό. Τέλος. Όλα τα υπόλοιπα είναι drama queen και φιλοσοφίες χωρίς λόγο.
Και που ξέρεις - ίσως και να μην τελειώσει ποτέ. Τρομακτική σκέψη και αυτή ε;