Tips για καλύτερους (και περισσότερους) οργασμούς

Tips για καλύτερους (και περισσότερους) οργασμούς

Μυστικά, λιγότερο ή περισσότερο γνωστά, για να απολαμβάνετε... κορυφαίο σεξ.

Οργασμός: αυτός ο άγνωστος (για κάποιες). Ή απλώς, αυτός ο...σπάνιος (για αρκετές). Υπάρχουν τρόποι για να γίνει ο οργασμός, ευκολότερη υπόθεση; Και όχι μόνο. Αλλά και συχνότερη και απολαυστικότερη, εν τέλει;

Αναζητήσαμε μερικά "μυστικά", άλλα γνωστά λίγο πολύ, άλλα όχι και τόσο.

Προετοίμασε το "έδαφος" πριν το σεξ

Αν τυχόν είσαστε κάπου έξω, για παράδειγμα, μιλήστε του με υπονοούμενα στο αυτί. Άγγιξέ τον, όσο πιο "ξεκάθαρα" επιτρέπει ο χώρος, δείχνοντάς του σαφώς τις προθέσεις σου για την συνέχεια. Και σίγουρα, δώσε του μια υπόσχεση για το όταν βρεθείτε μόνοι σας - την οποία όμως να πραγματοποιήσεις οπωσδήποτε. Θα τον κάνετε πύραυλο!

Τα προκαταρκτικά δεν είναι, πάντα, αναγκαία

Αν είσαι ήδη ερεθισμένη, εξαιτίας της στιγμής, δεν είναι υποχρεωτικό να "χάσετε" χρόνο σε προκαταρκτικά. Μπείτε στο κυρίως πιάτο απευθείας, και μάλιστα "βιαστικά" και απότομα, μισοβγάζοντας ρούχα και κάνοντας το ακόμα και όρθιοι δίπλα στην πόρτα, για παράδειγμα. Προκαταρκτικά μπορούν να γίνουν στον δεύτερο γύρο.

Διαφορετικοί τρόποι και εναλλαγές για κάθε οργασμό

Για να επιτύχετε και κλειτοριδικό και κολπικό (εφόσον μπορείτε) οργασμό, αλλά και τυχόν πολλαπολούς (αμήν!), ζητήστε εναλλαγές μεταξύ χαδιών, στοματικού σεξ και διείσδυσης.


Κλειτοριδικός ή κολπικός;

Αναλόγως με τον οργασμό που "στοχεύετε", επιλέξτε και την/τις στάση που μπορεί να σας αυξήσει τις πιθανότητες. Για παράδειγμα, στα 4 ή όταν είστε από πάνω έχετε καλύτερη πρόσβαση στην κλειτορίδα σας. Από την άλλη, αν είστε κολπικές, καβαλήστε τον! Επίσης, δώστε του οδηγίες, αν δεν νοιώθετε πως το κάνει σωστά, για το πως να διεισδύει. Υπάρχουν πολλοί άντρες που νομίζουν πως αρκεί απλώς να μπαινοβγαίνουν σαν...ατμομηχανές. Βρείτε έναν "παθιάρικο" τρόπο να του δώσετε τις κατάλληλες συμβουλές - μην θιχτεί και ο εγωισμός του του αγοριού.

Φαντασιώσου ελεύθερα

Η φαντασίωση δεν σημαίνει ούτε πως δεν σε ικανοποιεί/ερεθίζει ο σύντροφός σου. Εκτός αν ΟΝΤΩΣ δεν σε ερεθίζει, αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση. Αν, λοιπόν, το να σκέφτεσαι καταστάσεις ή πρόσωπα που σε απογειώνουν, ταυτόχρονα με το σεξ με τον εραστή σου, απλώς κάνε το. Το ζητούμενο είναι η απόλαυση.

Ασκήσεις Κέγκελ

Αυτές οι, κλασικές, με τις οποίες σφίγγετε - ξεσφίγγετε τους μύες σαν να θέλετε να σταματήσετε την ούρηση. Λέγεται πως βοηθούν στην βελτίωση του κολπικού οργασμού.

Συζήτηση και κριτική

Μάθετε να συζητάτε, να ανταλλάσετε απόψεις, κριτικές και προτροπές. Αν ΔΕΝ έχετε τέτοια οικειότητα, αποκτήστε την. Αν ΔΕΝ σας βγαίνει, κάτι δεν πάει καλά μεταξύ σας. Να το κοιτάξετε.

Διαβάστε επίσης: Έχω να κάνω σεξ 2,5 χρόνια και δεν με απασχολεί και πολύ. Ανησυχώ...

«Είμαι παρθένα, μου αρέσει κάποιος, όμως αισθάνομαι άσχημα που είμαι άσχετη στο σεξ»