Ξέρεις πόσο απίθανη είσαι;

Ξέρεις πόσο απίθανη είσαι;

"Κλείσε τα μάτια και σκέψου μια φορά που ένιωσες υπέροχα, δυνατή και ευτυχισμένη". 

«Όλο λάθη κάνω, όλα τα κάνω στραβά, τι να κάνω;» είπε η Μαρία στο σεμινάριο. Αν θέλεις να αλλάξεις μια κατάσταση, το πιο σημαντικό είναι να διαφοροποιήσεις τον τρόπο που την αντιμετωπίζεις.
Σκέψου την καλύτερή σου φίλη. Και τώρα σκέψου ότι 35.000 φορές μέσα στην ημέρα η κολλητή σου, σου λέει πόσο ανεπαρκείς είσαι, πόσο χάλια τα έχεις πάει και πόσο απαράδεκτα συμπεριφέρεσαι! Για πόσο καιρό θα την κρατήσεις κοντά σου;

Ούτε μια μέρα σε ακούω να λες! Σωστά, συμφωνώ. Πως μπορείς να μοιραστείς, να περάσεις όμορφα με κάποιον που σου μιλάει έτσι...
Και όμως με αυτόν τον τρόπο συμπεριφερόμαστε κάθε μέρα στον εαυτό μας!
Καθημερινά κάνουμε πάνω από 50000 σκέψεις και έρευνες έχουν δείξει ότι το 80% αυτών αφορά τον εαυτό μας και είναι αρνητικές. Αυτή την υπέροχη φίλη την κουβαλάμε όλοι μέσα μας... Πόσο κρίμα είναι να σαμποτάρουμε τον ίδιο μας τον εαυτό.

Στο επόμενο workshop μας θα κάνουμε ασκήσεις για αποτελεσματικότερη επικοινωνία, όμως μπορείς να ξεκινήσεις από τώρα.
Κλείσε τα μάτια και σκέψου μια φορά που ένιωσες υπέροχα, δυνατή και ευτυχισμένη.
Δες ότι είδες, άκουσε ότι άκουσες και μύρισε ότι μύριζες εκείνη την στιγμή στο παρελθόν. Άσε τα θετικά συναισθήματα να σε πλημυρίσουν. Μπράβο.
Τώρα κάθε φορά που σου έρχεται μια αρνητική σκέψη διώξε την από το μυαλό σου λέγοντας ΔΙΑΓΡΑΦΗ, ή DELETE. Αμέσως φέρε στο μυαλό σου εκείνη την θετική εικόνα που έχεις κρατήσει στο μυαλό σου.

Κάνε την άσκηση συνειδητά για 7 ημέρες. Τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν.
Δεν μπορούμε να λύσουμε ένα πρόβλημα με τον ίδιο τρόπο που το δημιουργήσαμε είπε ο Αϊνστάιν. Εσύ τι λες;

Βe Unique!

Follow me on twitter https://twitter.com/jill_douka