«Είμαι 20 χρονών και δεν είχα ποτέ μου σχέση»!

«Είμαι 20 χρονών και δεν είχα ποτέ μου σχέση»!

Mία αναγνώστρια μας μίλησε για την προσωπική της ζωή

Κάποιες φορές η απουσία ερωτικής ζωής μπορεί να γίνει το ίδιο αγχωτική με τις φορές που ένας άντρας σου τρελαίνει το μυαλό. Διαβάστε το γράμμα της 20χρονης φίλης μας.

"Καλησπέρα.... ονομάζομαι Μαρία, είμαι 20 χρονών και ψάχνω μια αντικειμενική γνώμη στο ζήτημα που με απασχολεί... Ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ σχέση με κάποιον άντρα, περιστασιακή η μόνιμη. Όπως φυσικά καταλαβαίνετε δεν έχω κάνει ακόμα σεξ, ενώ οι εμπειρίες μου περιορίζονται σε ελάχιστα προκαταρτικά (αντίστοιχα με κοριτσάκια γυμνάσιου). Η κατάσταση αυτή με έχει ρίξει παρά πολύ με αποτέλεσμα ακόμα και τους ελάχιστους άνδρες που με έχουν πλησιάσει να τους έχω διώξει με τον τρόπο μου, ακριβώς επειδή ντρέπομαι για την απειρία μου. Οι φίλες μου με καθησυχάζουν και μου λένε συνεχώς πως απλώς δεν έχει έρθει η 'σειρά' μου, αλλά ξέρω ότι αυτά μου τα λένε επειδή βλέπουν πόσο με στεναχωρεί αυτό το ζήτημα... θα ήθελα πολύ μια αντικειμενική γνώμη και από εσάς. Ευχαριστώ εκ των προτέρων".

Αγαπητή αναγνώστρια,

Δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε κάτι αρνητικό για μια κοπέλα που είναι 20 ετών και δεν έχει ακόμα κάνει σεξ. Όταν μια γυναίκα δεν έχει ξεκινήσει τη σεξουαλική της ζωή σημαίνει ότι δεν είναι έτοιμη για αυτό και δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να πιεστεί. Μπορούμε να σε διαβεβαιώσουμε πως το πιο εύκολο πράγμα σήμερα (ευτυχώς ή δυστυχώς) είναι μια κοπέλα να βρεις έναν παρτενέρ για να κάνει σεξ. Αν το σεξ ήταν κάτι που ήθελες θα το είχες.

Δεν θεωρούμε ότι είναι λάθος που δεν έχεις κάνει σεξ από τη στιγμή που κατά βάθος έτσι ένιωθες. Δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέσαι που δεν σου έχει συμβεί ακόμα και που δεν έχεις εμπειρία. Οι φιλές σου στα λένε μια χαρά. Όταν θα βρεις ένα αγόρι που πραγματικά θα σε ενδιαφέρει δεν θα σε νοιάξει να του δείξεις ότι δεν έχεις εμπειρία και αν σε θέλει και αυτός δεν θα τον νοιάξει που θα είναι ο πρώτος σου. Πολύ πιθανόν να κολακευτεί. Εμείς σου προτείνουμε να μην σε αγχώνει αυτή η κατάσταση γιατί όταν νιώσεις έτοιμη και πραγματικά το θελήσεις θα σου συμβεί χωρίς άγχος αλλά θα έρθει φυσικά και χαλαρά.

Μέχρι τότε απόλαυσε τον χρόνο με τις φίλες σου, βγες έξω, κοινωνικοποιήσουμε, γνώρισε νέα πρόσωπα και όλα θα πάνε μια χαρά. Εμπιστεύσου μας.

Διαβάστε ακόμη:

«Γέμισα συναισθήματα με μια ματιά μόνο»!Ο κεραυνοβόλος έρωτας μιας αναγνώστριας

«Είναι 35 ετών, παντρεμένος και με θέλει. Να ενδώσω»;