«Τον αγγίζω και τραβιέται... Δεν έχουμε κάνει σεξ για δύο χρόνια»

«Τον αγγίζω και τραβιέται... Δεν έχουμε κάνει σεξ για δύο χρόνια»

Τι να κάνεις σε μια σχέση που εκείνος αρνείται το σεξ

Γεια σας..σας έχω ξαναστείλει μήνυμα ..αλλά χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Το αγόρι μου είναι 22 και εγώ 19. Είμαστε 3 χρόνια μαζί και τον τελευταίο χρόνο τα πάμε πολύ καλά γιατί είχαμε χωρίσει για έναν χρόνο. Το θέμα είναι ότι το αγόρι μου ποτέ δεν με αγγίζει δεν με φιλά ούτε πλέον κάνουμε σεξ. Μη βιαστείτε να μου πείτε ότι δεν προσέχω τον εαυτό μου. Προσέχω πολύ τον εαυτό μου και πάντα παίρνω θετικά σχόλια ακόμα και από συγγενής του για την εμφάνιση μου. Δεν ξέρω τι να κάνω... τον αγγίζω και τραβιέται... μια τον παγώνω μια τον ζεσταίνω, καλά για φιλιά δεν το συζητώ...του δίνω πάντα στο μάγουλο... φιλί στο στόμα έχουμε να δώσουμε γύρω στα 2 χρόνια. Πάντα ήταν θερμός μαζι μου και πίστευα πως με την επανασύνδεση μας όλα θα άλλαζαν ξανα. Εξαλλου δικη του απόφαση ηταν ο χωρισμός γιατι είχε προβλήματα αλλα ακομα και τοτε εγω επεμενα και ημουν διπλα του. Απλά..δεν μπορω ετσι... τον αγαπαω οσο τίποτα αλλο και πλεον αρχίζω και του πανω παραπονα για την σταση του. Δεν θελω να χωρισουμε ομως αυτη η σκεψη περναει συνεχεια απο το μυαλο μου πια. Δεν ειναι λογικο να μη θελει σεξ σε αυτη την ηλικια. Επισης ειμαι 100% σιγουρη πως δεν παιζει κατι με αλλη... παντα θελει να βγαινουμε μαζι με παίρνει τηλεφωνα, κάνει ζήλιες, με γνωριζει σε συγγενεις του, μιλαει για μενα στους φιλους του... Γενικα ειμαστε πολυ καλα σε οτι αφορα τα υπολοιπα εκτος απο ΣΕΞ φιλια και αγκαλιες. Και δεν είμαι καμία λυσσάρα...απλα ολα αυτα τα εχω ανάγκη απο αυτόν. Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Θα περιμένω απάντηση.

Αγαπητή φίλη,

Ο δικός σου ερωτικός προβληματισμός είναι πολύ διαφορετικός από όσα γράμματα συνήθως λαμβάνουμε στο mail μας.
Όσο διαβάζαμε την επιστολή σου τόσο μας εκπλήσσεις με την υπομονή σου και με την παθητική σου στάση. Είναι 22 ετών και δεν σε αγγίζει; Έχετε να φιληθείτε στο στόμα δύο χρόνια; Είναι πολύ δύσκολο να αποκαλέσουμε την σχέση σας ερωτική. Μάλλον είστε φίλοι που απλά έχετε κοινό πρόγραμμα και κάνετε κοινές εμφανίσεις, αλλά εσύ δυσκολεύεσαι να το αντιληφθείς. Μία ερωτική σχέση βασίζεται στη σωματική επαφή και εσείς δεν έχετε καμία από όσο λες.
Μέσα σε όλο αυτό το διάστημα θα έπρεπε να τον προσεγγίσεις ήρεμα και να του ανοίξεις θέμα για τη σεξουαλική σας ζωή. Πρέπει να τον ρωτήσεις για ποιον λόγο είναι απόμακρος και τον λόγο που σε κρατάει κοντά του όταν δεν σε σκέφτεται ερωτικά.
Ρώτα τον αν είχε προηγούμενες σχέσεις και γιατί χώρισε. Μάθε πως ήταν οι προηγούμενες σχέσεις του. Πες του να σου μιλήσει για τη σεξουαλική του ζωή πριν από σένα. Μάθε αν υπάρχει κάτι που τον προβληματίζει αυτό το διάστημα και είναι ψυχρός.
Με την παρούσα τακτική σου είναι σχεδόν απίθανο να αλλάξει η κατάσταση. Το ότι περίμενες τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να αναρωτηθείς τι συμβαίνει είναι κατά σου. Γιατί εκείνος δεν σου δίνει αυτό που θες και εσύ χάνεις χρόνο σε μια σχέση που ουσιαστικά δεν είναι σχέση. Πάρε τις απαντήσεις που θέλεις και κρίνε τι πρέπει να κάνεις από εκεί και μετά.
Αν δεν σου φανεί έτοιμος να αλλάξει την κατάσταση και να γίνει και ερωτικός σύντροφος σου τότε η αποχώρησή σου είναι απαραίτητη.

Διαβάστε ακόμη:

«Με χώρισε αλλά ζητά... ελεύθερες συναντήσεις. Πόσο να το ανεχτώ;»