«Ερωτεύτηκα τη φίλη του κολλητού μου και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω»

«Ερωτεύτηκα τη φίλη του κολλητού μου και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω»

Ένας αναγνώστης αποκαλύπτει την ερωτική του ιστορία

"Με λένε Βασίλη και ζητάω τη γνώμη σας για ένα θέμα... Εδώ και ένα χρόνο έχω γνωρίσει μια κοπέλα και αρχίσαμε να κάνουμε παρέα μέσω ενός κοινού γνωστού μας. Είναι μεγαλύτερη. Εγώ είμαι 22 και η κοπέλα 29 ετών. Την ερωτεύτηκα και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω αν πρέπει να της το πω και να επηρεάσει τη φιλία μου και με εκείνη, αλλα και με τον κοινό γνωστό, που όπως είπα είναι ο κολλητός μου".

Αγαπητέ αναγνώστη,

Στον κόσμο που ζούμε και με αυτά που ακούμε καθημερινά από τις γυναίκες αναγνώστριες το ότι ένα αγόρι νιώθει ερωτευμένο και ζητά τη συμβουλή μας προκαλεί μια ευχάριστη έκπληξη. Ας πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή. Τονίζεις τη διαφορά ηλικίας καθώς το πρόσωπό σου που σε ενδιαφέρει είναι 9 χρόνια μεγαλύτερή σου. Η γνώμη μας σε ότι αφορά τις διαφορές ηλικίας είναι πως αν η χημεία δύο ανθρώπων είναι δυνατή και υπάρχει επικοινωνία τότε η ηλικία μπορεί να είναι απλά ένας αριθμός. Άλλωστε η διαφορά σας δεν είναι και τόσο μεγάλη. Φυσικά, πρέπει να γνωρίζεις πως μία γυναίκα στα 29 ενδέχεταινα έχει άλλα θέλω στη ζωή της από μια απλή σχέση.

Το μεγάλο θέμα προφανώς για σένα είναι ο κοινός γνωστός σας που είναι ο κολλητός σου. Δεν μας έχει γράψει αν ο κολλητός σου ενδιαφέρεται για αυτή την κοπέλα. Αυτό που οφείλεις να κάνεις σαν σωστός φίλος είναι να του πεις ότι σου αρέσει η κοπέλα αυτή και να τον ρωτήσεις πως την βλέπει εκείνος. Αν σου πει πως την βλέπει για κάτι περιστασιακό πες του ότι εσύ την βλέπεις πιο σοβαρά και αν δεν έχει πρόβλημα θέλεις να κάνεις την κίνησή σου. Αν πάλι την βλέπει όπως και εσύ τότε εκείνος έχει το προβάδισμα στο φλερτ. Σε καμία περίπτωση μην πας πρώτα στην κοπέλα και μετά στον φίλο σου. Τότε θα φανεί ως προδοσία.

Διαβάστε ακόμη:

«Το αγόρι μου έχει πάει με 10 γυναίκες και εγώ δεν μπορώ να το αποδεχτώ»