Όταν συνειδητοποιείς πως θέλεις κάτι παραπάνω από σεξ

Όταν συνειδητοποιείς πως θέλεις κάτι παραπάνω από σεξ

Τι πρέπει να κάνεις όταν το friends with benefits δεν σου είναι αρκετό;

Πριν λιγο καιρο βρισκομουν με καποιο μονο για σεξ! Δεν μπορω να πω, με καλυπτε στην αρχη. Εκεινος μου εστελνε καθε μερα, ημουν συνεχεια αποτομη μαζι του. Καναμε πραγματα που κανουν ζευγαρια, χωρις να ειμαστε! Ειχε ενα τροπο που με καταφερνε συνεχεια! Μεχρι που ηρθε εκεινη η μερα που αντι να κανουμε σεξ βρεθηκαμε αγκαλια στον καναπε βλεποντας τηλεοραση. Εκεινη την στιγμη αλλαξαν ολα. Συνεχισαμε να βρισκομαστε για σεξ, μεχρι που μια μερα δεν αντεξα και του ειπα οτι δεν με ικανοποιει μονο σε αυτο το κομματι και οτι θελω κατι παραπανω. Η απαντηση του ηταν αρνητικη λογω διαφορα ηλικιας οπως ειπε. Συνεχιζει να μου στελνει για να βρεθουμε αλλα εγω αρνουμαι διοτι θελω κατι παραπανω. Πώς μπορω να το καταφερω?

Αγαπητή αναγνώστρια,

Το θέμα "δεν μου φτάνει μόνο το σεξ μαζί του" είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Στις πολύπλοκες εποχές που ζούμε σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων ο συγχρονισμός του να βρεις έναν άντρα που και να σε καλύπτει και να θέλετε και οι δύο το ίδιο πράγμα έχει μετατραπεί σε νούμερο ένα θέμα γυναικείων συζητήσεων και αναζητήσεων.

Πρόσφατη έρευνα του εξωτερικού έδειξε πως μία σχέση που ξεκίνησε χωρίς κανόνες δηλαδή μια ελεύθερη σχέση, μόνο στις 60% των περιπτώσεων καταλήγει σε μονογαμική σχέση.
Τη μεγαλύτερη δυσκολία στο να δεσμευτούν φαίνεται να την έχει το αντρικό φύλο, που σκέφτεται πολύ πρακτικά. "Γιατί να μείνω με μία γυναίκα όταν μου προσφέρεται ελεύθερο σεξ με πολλές γυναίκες και χωρίς δεσμεύσεις;".
Αυτός είναι ο συνηθέστερος λόγος που οι άντρες μασάνε τα λόγια τους όταν τους κάνεις αναφορά για να περάσετε στο επόμενο βήμα.

Στη δική σου περίπτωση το ερωτικό σου ενδιαφέρον σου είπε λεκτικά -και προς τιμή του- ότι δεν θέλει να μπει σε σχέση. Ακόμα και αν το σεξ σας είναι καλό, ακόμα κι αν απολαμβάνατε την παρέα του άλλου στις συναντήσεις σας το να του αλλάξεις οπτική και θέλω είναι δύσκολο.

Τα γνωστά τρικ, δείξε του πόσο δημοφιλής είσαι, πόσο επιτυχημένη επαγγελματικά, πόσο οικονομικά ανεξάρτητη είσαι, πόσο τον περιποιείσαι και πόσο καλά μαγειρεύεις μπορούν να αυξήσουν την εκτίμηση που τρέφει εκείνος προς το πρόσωπό σου, αλλά δεν θα τον φέρουν πιο κοντά σε μια σχέση. Τα συστατικά χημεία και timing είναι πάνω από όλα και μην τα υποτιμάς.

Η γνώμη μας είναι να μην επικοινωνήσεις μαζί του και να μην κάνεις άλλη αναφορά στα όσα θες από εκείνον. Μία φορά είναι αρκετή. Άσε τον να σκεφτεί και πίστεψέ μας αν δει τη σχέση σας διαφορετικά δεν θα ντραπεί να στο πει.


Διαβάστε ακόμη:

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι νιώθει»: Η απάντηση σε μια δύσκολη ερωτική απορία