«Με απέρριψε, αλλά δεν μπορώ να ξεκολλήσω»

«Με απέρριψε, αλλά δεν μπορώ να ξεκολλήσω»

Όταν πληγώνεται ο γυναικείος εγωισμός...

Είμαι η Μαρία. Εδώ και καιρό με απασχολεί το θέμα του Χ. Όλη αυτή η ιστορία ξεκίνησε πριν λίγους μήνες, όπου και τον γνώρισα σε μία εκδήλωση! Στην αρχή δεν μου τράβηξε το ενδιαφέρον, αλλά στην πορεία που τον γνώρισα... κόλλησα! Αν και φοιτητής μεγαλύτερος κιόλας από εμένα δεν έχει καμία εμπειρία στις γυναίκες! Περιμένει την τέλεια γυναίκα να κατέβει από τον ουρανό και σε όλες βρίσκει ελαττώματα (παράλογα τις περισσότερες φορές). Όπως έλεγα με τράβηξε η προσωπικότητα του! Για κάποιο διάστημα βγαίναμε με κοινή παρέα αρκετά συχνά μέσα στην εβδομάδα...οπού εκεί όλοι οι έβαζαν το χέρι τους στην φωτιά ότι ο Χ με θέλει... Μα όντως μου έδειχνε ένα ενδιαφέρον που σε καμία άλλη δεν το έδειχνε...!!! Επικοινωνούσαμε καθημερινά με μηνύματα, άλλοτε έστελνε αυτός και άλλοτε εγώ... Πρόσφατα ούσα πιεσμένη και μπερδεμένη αναγκάστηκα και του το είπα. Αυτός δεν είπε τίποτα και έτσι η αυτοπεποίθηση μου έπεσε. Στη συνεχεία τον ρώτησα και άλλα και αυτός μου τα αμφισβήτησε όλα...πχ κάτι αγκαλιές που με είχε πάρει τις αρνήθηκε κτλ. Τελικά αποφασίσαμε να μείνουμε καλοί φίλοι. Όντως μιλάμε καθημερινά... Αλλά εγώ δεν μπορώ να ξεκολλήσω καθώς ένα μέρος της ζωής μου, όλες οι σκέψεις μου, ήταν αφιερωμένες σε έναν άνθρωπο..με τον οποίο ταιριάζουμε πάρα πολύ, περνάμε καλά και μου έδειχνε πως με θέλει. Θα έδινα τα πάντα για να ήμουν μαζί του...και αν αυτό δεν είναι καθόλου εφικτό θα ήθελα να ήξερα πως να προχωρήσω στη ζωή μου.

Αγαπητή αναγνώστρια,

Οι ειδικοί στον έρωτα μέσα σε αυτούς κι εμείς υποστηρίζουμε πως όταν γνωρίζουμε κάποιον δεν θα πρέπει να επενδύσουμε συναισθηματικά γρήγορα γιατί πιθανότατα θα χάσουμε. Σαφώς και ο έρωτας δεν είναι παιχνίδι, αλλά τις περισσότερες φορές έχει νικητές και χαμένους. Από τη σύντομη ιστορία που μας περιγράφεις καταλαβαίνουμε πως σχετικά νωρίς απέκτησες συναισθήματα για κάποιον που δεν είχε δείξει κανένα απολύτως σημάδι πως σε θέλει ερωτικά.
Το ότι του μίλησες για τα συναισθήματα σου και εκείνος δεν σου απάντησε κάνει ξεκάθαρο πως δεν σε έχει στο μυαλό του με τον ίδιο τρόπο τουλάχιστον για τώρα.
Προφανώς σε θέλει ως φίλη για αυτό και συνεχίζετε την επικοινωνία σας, αλλά οι περιπτώσεις που ο άντρας άλλαξε γνώμη για το τι θέλει από μια γυναίκα είναι σπάνιες. Του έχεις δώσει αρκετό χρόνο όπως λες για να σε γνωρίσει και την ευκαιρία να κάνει κάποια κίνηση.
Θα σου προτείναμε να μην χάνεις τον χρόνο σου και κυρίως μην ξοδεύεις συναίσθημα σε μια σχέση που μόνο εσύ δίνεις. Μπορείς να προχωρήσεις τη ζωή σου όταν αποφασίσεις μέσα σου πως με τις δεδομένες συνθήκες εκείνος δεν μπορεί να σου προσφέρει τίποτα. Ούτε τη συντροφιά του, ούτε συναίσθημα, ούτε σχέση. Αν σκεφτείς πως μπορείς να τα βρεις όλα αυτά σε κάποιον άλλον (γιατί δεν χάθηκαν οι άντρες εκεί έξω) η απόφασή σου να τον ξεχάσεις θα γίνει πιο εύκολη. Όχι, γιατί στο λέμε όλοι γύρω σου, αλλά γιατί θα πιστέψεις ότι αξίζεις κάποιον που θα σου επιστρέψει το συναίσθημα.

Διαβάστε ακόμη:

E όχι: Αυτή είναι η πιο εξωφρενική φήμη που ακούσαμε ποτέ για το Leonardo Di Caprio

Δεν κρατιούνται: Διάσημο ζευγάρι «τα δίνει όλα» δημοσίως (φωτός)