«Μου αρέσει ένας φίλος του αγοριού μου»

«Μου αρέσει ένας φίλος του αγοριού μου»

Λογική ή συναίσθημα;

"Έχω μια σχέση εδώ και δυο μήνες....φαίνεται για σοβαρή σχέση. Πριν λίγες μέρες γνώρισα τους φίλους του, όλοι συμπαθητικοί... όμως, κάποιον φαίνεται ότι τον έχω συμπαθήσει περισσότερο... Για να πω την αλήθεια μ' αρέσει. Έχει χιούμορ, είναι πολύ καλό παιδί, ευγενικός, πρόθυμος να βοηθήσει, συνέχεια θέλει να κερνάει αυτός (δεν είναι τσιγκούνης, κάτι που προσέχω πολύ σε κάποιον) γενικά έχει όλο το πακέτο! Τι θα κάνω όμως; Τον αγαπώ πολύ αυτόν που είμαι τώρα μαζί του, αλλά όταν βλέπω τον φίλο του χάνω το μυαλό μου... Θα ήθελα να μου απαντήσετε στο μήνυμα γιατί έχω μεγάλη ανάγκη μια συμβουλή".

Αγαπητή αναγνώστρια,

Θα είμαστε ειλικρινείς μαζί σου για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε ακόμα και αν η άποψή μας πάνω στο ερωτικό σου δίλλημα είναι κάπως σκληρή.

Αρχικά πρέπει να ξέρεις πως μια σχέση σε δύο μήνες δεν μπορεί να κριθεί σοβαρή. Ακόμα βρίσκεστε στο στάδιο που γνωρίζετε ο ένας τον άλλον και κανείς από τους δύο δεν έχει εικόνα για το που θέλει να πάει αυτή η γνωριμία. Επίσης είναι αντιφατικό να υποστηρίζεις εσύ πως είναι σοβαρή η σχέση και πως τον αγαπάς πολύ (!) και την ίδια στιγμή να στέλνεις μήνυμα για να μας ρωτήσεις για τον κολλητό του! Συμπέρασμα πρώτο: Το συναίσθημα σου για τον πρώτο είναι επιφανειακό και καμία σχέση δεν έχει με έρωτα, αγάπες, λουλούδια!
Το ότι γλυκοκοίταξες τον φίλο του και τα προτερήματά του (όπως ότι κερνάει συχνά) δείχνει πως προς το παρόν προσπαθείς να βρεις κάποιον που να καλύπτει συγκεκριμένα κριτήρια άντρας που έχεις στο μυαλό σου παρά τα αισθήματά σου! Δεν θα σε συμβουλεύαμε ποτέ να κάνεις κίνηση προς τον φίλο του γιατί ακόμα και εκείνος να σου επιστρέψει το ενδιαφέρον του δεν θα σε εμπιστευτεί ποτέ... Θα είσαι πάντα εκείνη που τα είχες με τον φίλο του και ρίχτηκες και σε εκείνον. Και κάποια στιγμή θα στο χτυπήσει! Επίσης δεν θα μπορέσεις ποτέ να κάνεις σχέση με αυτόν γιατί αυτό προϋποθέτει να κόψει εκείνος τη φιλία του με τον καλό σου. Και οι άντρες σπάνια τα "χαλάνε" για μια γυναίκα.

Ακόμα και αν γίνει κάτι μεταξύ σας θα είναι περιστασιακό και στην καλύτερη περίπτωση θα γίνεις θέμα εσωτερικής συζήτησης στην παρέα τους... και δεν το θες αυτό!

Με όσα μας γράφεις η άποψη μας είναι να σκεφτείς πραγματικά αν σου αρέσει το αγόρι που έχεις τώρα ή αν κάθεσαι μαζί του γιατί σε βολεύει μέχρι να βρεις τον καλύτερο. Μόλις απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα με ειλικρίνεια θα καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις. Αν αποφασίσεις να είσαι μαζί του πάντως... ξέχνα τον φίλο του διαπαντός!

Διαβάστε ακόμη:

«Έχει παράλληλη ζωή, μου λέει ψέματα, αδιαφορεί για μένα... νομίζω δεν πάει άλλο»