«Ο φίλος μου βλέπεις ταινίες πορνό... Πώς να του πω ότι με ενοχλεί»;

«Ο φίλος μου βλέπεις ταινίες πορνό... Πώς να του πω ότι με ενοχλεί»;

Μια αναγνώστρια μοιράζεται τον ερωτικό της προβληματισμό...

"Λέγομαι Νίνα και είμαι 21 χρονών έχω σχέση εδώ και 2 μήνες και κάτι μέρες. Τα πάμε καλά με το αγόρι μου απλά πολλές φορές αρχίζω να αναρωτιέμαι αν πάει κάτι στραβά στο κρεβάτι μας! Αυτό το λέω γιατί ενώ στην αρχή κάναμε σεξ με μουσική κ άλλες φορές βέβαια δεν βάζαμε τώρα ποια πάνω κάτω ένα μήνα μου ζήτησε να κάνουμε σεξ, βλέποντας ταινία πορνό! Και από τότε κάθε φορά που κάνουμε σεξ πάντα βάζει να παίζονται από πίσω τέτοιες ταινίες! Εμένα προσωπικά πλέον αρχίζει να με κουράζει νιώθω ότι πραγματικά δεν κάνω καλό σεξ και με γεμίζει ανασφάλειες μήπως με βαρέθηκε... Μήπως δεν κάνω κάτι σωστά γιατί όσο είναι κ το δεύτερο αγόρι στη ζωή μου! Όταν άνοιξα τη συζήτηση δίστασα να πω ότι με πειράζει γιατί με είπε δεν νομίζω να είναι κάτι κακό που βάζουμε τέτοιες ταινίες συνέχεια! Εγώ πιστεύω πως πρέπει να το πω και δεν ξέρω πως να του το φέρω χωρίς να προσβάλλω ότι δεν κάνει καλό σεξ κτλ... Πολλές φορές σκέφτηκα πως στην αρχή που βάζαμε μουσική κάναμε καλύτερο σεξ και τώρα ποια όχι τόσο καλό από τη στιγμή πού βάζει αυτές τις ταινίες! Και πιστεύω κάνω τα πάντα να τον ικανοποιήσω, πχ. βάζω σέξι εσώρουχα μπας και σταματήσει αλλά και πάλι τίποτα... απογοητεύομαι συνέχεια"!

Αγαπητή αναγνώστρια,
Μιας και είσαι ακόμα σε πολύ νεαρή ηλικία και αφού μας αποκαλύπτεις πως η ερωτική σου εμπειρία είναι μικρή τότε θα πρέπει να σου μιλήσουμε για αυτόν τον έναν και μοναδικό κανόνα που πρέπει να ακολουθεί κάθε ερωτική σου επαφή.
Το σεξ με ένα σύντροφο -μόνιμο ή ακόμα και στα πλαίσια μιας ελεύθερης σχέσης- πρέπει να έχει έναν βασικό κανόνα... Όσα διαδραματίζονται στην κρεβατοκάμαρα θα πρέπει να έχουν τη συναίνεση και των δύο παρτενέρ άρα δεν πρέπει να συμβαίνει τίποτα που να φέρνει κάποιον εραστή σε δύσκολη θέση.

Το να παρακολουθεί ο καλός σου ερωτική ταινία κατά τη διάρκεια της συνεύρεσής σας δεν είναι κατακριτέο, αλλά εφόσον δεν είναι κάτι που σου αρέσει ή που εγκρίνεις ή που σε γεμίζει ανασφάλειες και σε απογοητεύει τότε δεν έχεις κανέναν λόγο να το αφήνεις να συμβαίνει. Το καλό σεξ πρέπει να έχει τη συναίνεση και των δύο και εφόσον δεν την έχει πρέπει να του μιλήσεις για όλα όσα σκέφτεσαι. Γιατί ντρέπεσαι να πεις πως αυτό που γίνεται δεν σε ευχαριστεί; Φοβάσαι μήπως τον χάσεις; Φοβάσαι ότι θα τον απογοητεύσεις στον ερωτική τομέα;

Οι φόβοι σου και οι αναστολές σου σε κρατάνε μακριά από την σεξουαλική απόλαυση και θα πρέπει να ξέρεις πως αν δεν εξωτερικεύεις αυτά που θες σεξουαλικά τότε δεν θα είσαι ποτέ ικανοποιημένη σε αυτόν τον τομέα.
Αν νιώθεις απόρριψη τότε πρέπει να του το πεις. Μίλησέ του ανοιχτά. Πες του ότι δεν σε ευχαριστεί. Ρώτησέ τον ότι πρέπει να τον ξέρεις για αυτό και προσπάθησε να βρεις τη λύση που θα ευχαριστεί και τους δύο. Θα δεις πως με την επικοινωνία θα έρθετε πιο κοντά.

Διαβάστε ακόμη:

Toν έχετε δει γυμνό χιλιάδες φορές... Τον αναγνωρίζετε όμως με τόσα μούσια;