«Εγώ είμαι ερωτευμένος, αλλά εκείνη δεν ξέρω αν με θέλει… Τι να κάνω;»

«Εγώ είμαι ερωτευμένος, αλλά εκείνη δεν ξέρω αν με θέλει… Τι να κάνω;»

Ένας αναγνωστής μας έστειλε τη δική του ερωτική απορία

"Πριν από λίγο καιρό γνώρισα μια κοπέλα από κοινή παρέα και μου άρεσε αρκετά. Υπήρξαν κάποια σημάδια και από αυτή αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θέλει να κάνει κάτι μαζί μου. Εγώ τη σκέφτομαι συνέχεια... Θα ήταν καλή ιδέα να της πω να βγούμε; Και γενικά τι θα ήταν προτιμότερο να κάνω; Ευχαριστώ".

Aγαπητέ αναγνώστη,
Το ότι μας έστειλες e - mail για να μας ρωτήσεις πως πρέπει να κινηθείς μπροστά σε μια κοπέλα, που σε ενδιαφέρει, μας δείχνει πως την θες αρκετά είτε για να μην είσαι σίγουρος τι πρέπει να κάνεις ή πως θες να τα κάνεις όλα σωστά!

Για αυτό λοιπόν θα σου αποκαλύψουμε μερικά από τα σημεία - κλειδιά που προσέχουν οι γυναίκες σε έναν άντρα!
Αρχικά πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να διατηρείς τη είκονα του άνετου όσο γίνεται. Ένας αγχωμένος άντρας δεν είναι πάντα γλυκός! Δεύτερον θα πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση και να κινηθείς γρήγορα.
Αφού την κοπέλα την γνώρισες σε κοινή παρέα θα πρέπει να κινήσεις τα νήματα για να ξαναβρεθείτε ξανά και σύντομα.
Εσύ στην έξοδο πρέπει να την πλησιάσεις με κάποια ευκαιρία χωρίς να φανεί επιτηδευμένο. Θα πρέπει να δείξεις το ενδιαφέρον σου, αλλά χωρίς να την κάνει να νιώσει αμήχανα. Ένα πράγμα που απολαμβάνουν σίγουρα και οι γυναίκες είναι το χιούμορ και οι έξυπνες ατάκες. Όχι στην υπερβολική τους εκδοχή, αλλά με μέτρο και χωρίς να νιώσει πως κάνει επίδειξη! Μπορείς να της μιλήσεις για σένα χωρίς όλες τις λεπτομέρειες, που να την κάνουν να βαρεθεί, άλλωστε δεν είστε σε ραντεβού και καλό θα την ρωτήσεις πράγματα για εκείνη!
Δεν χρειάζεται να προχωρήσεις γρήγορα... Ούτε να της ζητήσεις να φύγετε μαζί, ούτε να της κάνεις να νιώσει αμήχανα μπροστά στους κοινούς σας γνωστούς. Ζήτησε το τηλέφωνό της για να βγείτε οι δυο σας. Και όταν στο δώσει σημαίνει πως θέλει να σε ξαναδεί. Επικοινώνησε μαζί της την επόμενη μέρα και μην κρατήσεις το γνωστό κόλπο των τριών ημερών! Δεν μας αρέσει καθόλου!

Στείλτε τη δική σας ερώτηση στο info@queen.dpg.gr.

Διαβάστε ακόμη:

«Μου αρέσει, αλλά ντρέπομαι να κάνω το πρώτο βήμα... Τι μπορώ να του πω;»