«Μου είπε θέλει ελεύθερη σχέση... αλλά δείχνει πως του αρέσω»

«Μου είπε θέλει ελεύθερη σχέση... αλλά δείχνει πως του αρέσω»

Ακόμη μια φορά το λάθος timing εμπόδιο στις ερωτικές μας σχέσεις

"Είμαι 18 χρόνων και έχω μια ελεύθερη σχέση με ένα παιδί επίσης 18 χρόνων πριν 2 εβδομάδες κάναμε σεξ και ήταν η πρώτη μου φορά από τότε κόλλησα μαζί του... Είχαμε πει ότι θα είναι μόνο φιλικό επίσης είμαστε φίλοι και στην ίδια παρέα 2 χρόνια τώρα και πριν γίνει ότι γίνει πετούσαμε σπόντες ο ένας στον άλλο γι αυτό το θέμα και ήμουν σίγουρη ότι θα συνέβαινε κάποια στιγμή... Πρόσφατα ξεκαθαρίσαμε τι θέλει ο ένας από τον άλλο, αυτός μου είπε ότι θέλει να κάνουμε φάσεις οπότε τυχαίνει και δεν τον πειράζει αν κάνω κάτι και με κάποιον άλλον ταυτόχρονα κ με ρώτησε αν συμφωνώ εγώ του είπα ότι δεν έχω πρόβλημα και δεν θέλω απαραίτητα σχέση απλά να περνώ καλά μαζί του. αυτό που με προβληματίζει είναι ότι τον έπιασα να βλέπει τα μηνύματα μου στο Facebook και δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει αυτό τον ρώτησα αλλά δεν μου είπε επίσης σχολιάζει συνέχεια τον πρώην μου αν ζηλεύει τότε γιατί να μου πει ότι δεν έχει πρόβλημα να κάνω κάτι και με κάποιον άλλο; Τι πιστεύετε ότι θα έπρεπε να σταματήσω αυτήν την υποτιθέμενη σχέση εδώ πριν κολλήσω χειρότερα ή να απολαύσω ότι γίνεται;".

Αγαπητή αναγνώστρια,
Μας εκπλήσσεις και μάλιστα ευχάριστα. Παρά το νεαρό της ηλικίας και προφανώς παρά την περιορισμένη εμπειρία σου με το άλλο φύλο δείχνεις πως έχεις καταλάβει τους κανόνες που σου έθεσε και το είδος της σχέσης που μοιράζεστε.

Σου είπε πως θέλει μια ελεύθερη σχέση και εννοούσε πως θέλει μια ελεύθερη σχέση. Το ότι αρνείται μια κανονική σχέση δεν σημαίνει πως δεν ενδιαφέρεται. Απλά το ενδιαφέρον του φτάνει συγκεκριμένα επίπεδα περιέργειας αν έχεις κάτι ή όχι,. Τα μπερδεμένα μηνύματα που στέλνει, που ρωτάει για τον πρώην σου ή που κοιτάει το Facebook μάλλον δεν σηκώνουν πολύ ανάλυση, αφού ο ίδιος έχει διαψεύσει την πιθανότητα σχέσης. Αν πιστεύεις ότι μπορεί να τον ερωτευτείς και μέσα από το ερωτικό παιχνίδι να βγεις χαμένη ή πληγωμένη τότε η γνώμη μας είναι πως μπορείς να το σταματήσεις όσο είναι νωρίς.

Όταν μπαίνει το συναίσθημα και παράλληλα γνωρίζεις πως πιθανότατα δεν θα το πάρεις πίσω τότε καλύτερα να προφυλάξεις τον εαυτό σου.

Διαβάστε ακόμη:

«Ζηλεύω τον πρώην της κοπέλας μου...»