«Τον έπιασα να φιλάει άλλη... τι να κάνω»

«Τον έπιασα να φιλάει άλλη... τι να κάνω»

Εσύ τι θα έκανες;

"Έχουν γίνει πολλά μεταξύ μας. Κατά ακρίβεια τον θέλω εδώ και ένα χρόνο, πέρσι μου έλεγε πως με αγαπούσε καθώς μου είπε αν θέλω να είμαστε μαζί. Ξαφνικά κάτι έγινε και τον είδα να φιλιέται με άλλην... Μου εξήγησε ότι ήταν μπερδεμένος και μου είπε συγνώμη και ότι τώρα την ήθελε αυτήν... Τέλος πάντων έχει περάσει ένας χρόνος και πριν ένα μήνα σε ένα πάρτι ήμασταν δίπλα δίπλα, μου κρατούσε το χέρι και με είχε αγκαλιά... Εγώ αφού τον αγαπάω ακόμη τον αγκάλιαζα και εγώ..εχμμ μου είπε πως θέλει να ξαναπροσπαθήσουμε και αυτήν την φορά να μην είναι όπως πριν, εγώ του είπα πως τον θέλω ακόμη και από τότε τίποτα... Μόνο φιλικά μιλάμε και αυτό με σκοτώνει... Αύριο θα βρεθούμε από κοντά επειδή δεν μπόρεσε να έρθει στο πάρτι των γενεθλίων μου. Τι να κάνω; Να το αφήσω έτσι μέχρι να τον ξεπεράσω; (ελπίζω βασικά δεν ξέρω τι να κάνω...και ναι δεν αντέχω άλλο)".

Aγαπητή αναγνώστρια,

Το πιο σημαντικό στοιχείο της ιστορίας σου δεν μας το έγραψες! Πόσα κεράκια έσβησες στο πρόσφατο πάρτι των γενεθλίων σου; Από τα όσα περιγράφεις κάτι μας λέει πως είσαι νεαρή σε ηλικία αφού η ανοχή σου και κυρίως το πείσμα σου για κάποιον που δεν δείχνει έμπρακτα τον σεβασμό του προς το πρόσωπό σου είναι ευδιάκριτα.
Αγαπητή φίλη μας, ένας άντρας που φιλάει μια άλλη κοπέλα και μετά λέει πως ήταν μπερδεμένος (μπέρδεψε τα χείλη σου δηλαδή;) δείχνει έναν άντρα που δεν είναι έτοιμος να δεσμευτεί ή κάποιον που δεν ξέρει τι θέλει. Και στις δύο περιπτώσεις μιλάμε για έναν αναξιόπιστο γαμπρό και είναι προτιμότερο να τον αφήσεις ελεύθερο και μακριά σου. Το να τον ξεπεράσεις δεν θα σου πάρει πολύ χρόνο. Ούτε και εσύ δεν θα πιστεύεις πόσο γρήγορα τον άφησες πίσω σου. Δεν αξίζει την υπομονή σου και τα συναισθήματά σου.

Διαβάστε ακόμη:

«Έχει αλλάξει η συμπεριφορά του και δεν ξέρω τι να κάνω»