Ένας άντρας θέλει δύο γυναίκες... Τον δέχεσαι ή όχι;

Ένας άντρας θέλει δύο γυναίκες... Τον δέχεσαι ή όχι;

Πόσες υποχωρήσεις μπορείς να κάνεις για τον έρωτα;

"Έχω μια σχέση εδώ και δύο μήνες περίπου όλα πήγαιναν τέλεια μέχρι που κάποια στιγμή μου έλεγε ότι κάτι δε πήγαινε καλά... Μετά από καιρό μου είπε το πρόβλημα... Δεν είχε ξεπεράσει την πρώην του, που αυτή ήθελε να γυρίσει πάλι πίσω σε αυτόν... Ήταν χάλια και φαινόταν αυτό μου λέει ότι την αγαπάει πολύ, αλλά δεν θα αντέξει αν με χάσει. Ένα βράδυ αυτός με την πρώην του είχαν βγει και αυτός ήθελε να κάνει κάτι μαζί της αλλά αυτή του έλεγε ότι δεν είναι σωστό. Έχουμε το πρόβλημα της απόστασης που μας επηρεάζει και αυτό. Τον αγαπώ και δεν θέλω να τον χάσω αλλά τι να κάνω";

Αγαπητή αναγνώστρια,

Δεν μπορούμε να κρύψουμε την έκπληξή μας για την υπομονή σου και την απουσία οποιασδήποτε εγωιστικής διάθεσης από την πλευρά σου. Σαφώς και στον έρωτα ο εγωισμός δεν χωράει, αλλά στη δική σου περίπτωση υπάρχουν στοιχεία που θα έπρεπε να στον ενεργοποιήσουν!
Ένας άντρας που είναι μεταξύ δύο γυναικών και το παραδέχεται (εκτιμούμε την ειλικρίνειά του!) αν το δεις απ' έξω είναι ένας άντρας απόλυτα εγωιστής που τα θέλει όλα, αλλά να είσαι σίγουρη πως δεν πρέπει να τα έχει. Θα ήταν προτιμότερο όσο εκείνος χρειάζεται χρόνο να αποφασίσει τι θέλει ή μάλλον ποια θέλει να του δώσεις ΚΑΙ χώρο, που σημαίνει ότι πρέπει να τον αφήσεις να βάλει τη σκέψη του σε μια τάξη, πριν τρελάνει με την ανάρμοστη συμπεριφορά του και εσένα.
Αν ο άντρας που θες βγήκε ραντεβού με την πρώην του, της ζήτησε να κάνουν κάτι και μάλιστα όλα αυτά στα αποκάλυψε τότε πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως κάτι δεν πάει καλά και το να απομακρυνθείς από μια διαταραγμένη σχέση είναι το καλύτερο σενάριο που μπορεί να σου συμβεί.

Και θυμήσου πως αν κάποιος θέλει δύο γυναίκες προφανώς δεν θέλει καμία αρκετά!

Στείλε τη δική σου απορία στο info@queen.gr

Διαβάστε ακόμη:

Εκείνος θέλει μόνο σεξ, εσύ θέλεις σχέση: Τι μπορείς να κάνεις;