Μπορεί να σε θέλει και να μη στο δείχνει; Η απάντηση από έναν άντρα!

Μπορεί να σε θέλει και να μη στο δείχνει; Η απάντηση από έναν άντρα!

Το ότι δεν σου ζητάει ραντεβού δε σημαίνει πως δεν ενδιαφέρεται!

"Με μπερδεύει πολύ καιρό αυτό το θέμα το οποίο είναι το εξής: Αυτή ξέρει ότι την γουστάρω, αλλά εγώ δεν ξέρω αν και αυτήν με γουστάρει και φοβάμαι πολύ να την ρωτήσω γιατί φοβάμαι πως η απάντηση που θα μου δώσει θα είναι αρνητική. Πώς μπορώ να καταλάβω αν και αυτήν έχει τα ίδια αισθήματα όπως εγώ για αυτήν".

Αγαπητέ αναγνώστη,
Η απορία σου απαντά στα δεκάδες κορίτσια που στέλνουν γράμματα σε αυτή εδώ τη στήλη με το ερώτημα "γιατί δεν κάνει κίνηση το αντικείμενο του πόθου μου"! Η απάντηση που δίνουμε και επιβεβαιώνεις και εσύ είναι ο λόγος που μας περιγράφεις! Την θες, αλλά δεν είσαι σίγουρος πώς να την προσεγγίσεις. Θα ξέρεις πως είναι συνηθισμένο ο άντρας να κάνει την πρώτη κίνηση για να γνωρίσει μια κοπέλα και αυτή η κίνηση δεν θα πρέπει να σε γεμίζει φόβο ή ανησυχία και ούτε να μπεις στον κόπο να σκεφτείς μια πιθανή απόρριψη. Χρησιμοποιείς το ρήμα φοβάμαι και είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις. Το φλερτ πρέπει να είναι μια αυθόρμητη διαδικασία και να είναι διασκεδαστική. Επίσης στο φλερτ όλα παίζουν. Μπορείς να κερδίσεις μπορείς και να ακούσεις το όχι. Το όχι να θυμάσαι πως ΔΕΝείναι απόρριψη. Δεν είναι όλοι για όλους και το αντίθετο.

Εφόσον λοιπόν σου αρέσει αυτή η κοπέλα δεν έχεις παρά να κάνεις την κίνησή σου και να μην ταλαιπωρείσαι με σκέψεις και υποθέσεις. Μην περιμένεις να στείλει... καταπράσινο φως! Δεν θα καταλάβεις τι αισθήματα έχει για εσένα αν δεν της δώσεις την ευκαιρία να σου πει. Προχώρησε με τόλμη γιατί κάποιος άλλος περισσότερο θαρραλέος μπορεί να σε προλάβει! Βιάσου!

Στείλε τη δική σου απορία στο info@queen.gr

Διαβάστε ακόμη:

Μπορείς να εμπιστευτείς έναν άντρα που εξαφανίζεται και επιστρέφει χωρίς εξήγηση;