Πόσο αληθινός είναι ο έρωτας μέσω διαδικτύου;

Πόσο αληθινός είναι ο έρωτας μέσω διαδικτύου;

Τι να κάνεις όταν η σχέση περιορίζεται στα social media;

Είμαι 20 χρονών. Εδώ και παραπάνω από 2 μήνες έχω γνωρίσει μια κοπέλα μέσα από ένα site στο internet και από τότε μέχρι σήμερα έχουμε περάσει πραγματικά παρά πολλά καλά και άσχημα (π.χ έμαθα ότι μιλούσε και με άλλους απ το internet ενώ γινόταν αυτό μεταξύ μας). Έχουμε καταφέρει να νιώσουμε συναισθήματα ο ένας για τον άλλο μέσα από άπειρες ώρες στο τηλέφωνο και σε κάθε άλλο μέσο που θα μπορούσαμε να έρθουμε σε επικοινωνία... Το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ όλα είναι καλά και δείχνει να υπάρχει προοπτική για αργότερα δεν έχουμε βρεθεί ούτε μια φορά μαζί. Να σημειώσω ότι η κοπέλα ζει σε μια επαρχιακή πόλη με όπως είναι λογικό αρκετά κλειστή κοινωνία με αποτέλεσμα να αναλώνει πολλές ώρες στον κόσμο του internet...Έχουμε πει κάποια πράγματα τα οποία είναι θετικά και κάνουμε σχεδία μαζί που δείχνει να είναι αρκετά θετική και η ίδια...Ωστόσο δεν ξέρω ποτέ θα πραγματοποιηθούν όλα αυτά και αν πραγματοποιηθούν... Το μόνο που ξέρω είναι ότι μετά από δύο μήνες και κάτι έχω καταλάβει ότι έχω δεθεί αρκετά μαζί της και δε θέλω να τη χάσω ούτε να την κάνω να χάσει το ενδιαφέρον της για μένα... Οποιαδήποτε συμβουλή θα ήταν πραγματικά πολύτιμη...

Αγαπητέ αναγνώστη,
Τα social media έχουν εξελιχθεί σε βασικό εργαλείο φλερτ, αποπλάνησης και απατηλών σχέσεων! Δεν είσαι ο πρώτος και δεν είσαι ο τελευταίος που γνώρισε και ερωτεύτηκε μέσω ενός πληκτρολογίου. Δυστυχώς, όμως, θα πρέπει να σε ενημερώσουμε πως ο κόσμος του διαδικτύου είναι εικονικός και οποιαδήποτε σχέση ξεκινάει και συνεχίζεται εκεί επίσης είναι εικονική χωρίς ουσία. Η προσωπική επαφή είναι που γεννά τα συναισθήματα και όχι οι συνομιλίες (ακόμα και αν είναι ατελείωτες). Πρέπει αρχικά να σε προβληματίσει ο λόγος που δεν έχετε βρεθεί ποτέ. Της το έχεις προτείνει και έχει αρνηθεί εκείνη; Γιατί αν είναι έτσι μάλλον εκείνη δε θέλει τη συνάντηση και άρα δεν υπάρχει από την πλευρά της πραγματικό ενδιαφέρον. Άλλωστε όπως έμαθες ίδιο που κάνει μαζί σου το κάνει και με κάποιους ακόμα.
Η γνώμη μας είναι πως μπροστά σου έχεις δύο λύσεις. Της προτείνεις να βρεθείτε μια τελευταία φορά. Αν σου πει "ναι" όλα περιμένε να δεις πως θα εξελιχθεί η σχέση σας από κοντά. Αν σου πει "όχι", κλείσε υπολογιστή και βγες έξω με τους φίλους για να φλερτάρεις. Ο χρόνος στο διαδίκτυο για έρωτες είναι χαμένος χρόνος. Μισή απόλαυση... πίστεψέ μας.

Στείλε τη δική σου απορία στο info@queen.gr

Διαβάστε ακόμη:

Θες να χωρίσεις αλλά δεν μπορείς: Πώς να φύγεις από μια σχέση που έχει τελειώσει