Τι να κάνεις όταν το σεξ με τον σύντροφό σου δεν σε ικανοποιεί

Τι να κάνεις όταν το σεξ με τον σύντροφό σου δεν σε ικανοποιεί

Όταν δεν ταιριάζεις στο σεξ με τον καλό σου είναι λόγος χωρισμού;

"Έχω σχέση εδώ και έναν χρόνο με ένα τύπο που είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερος. Στον πρώτο με δεύτερο μηνά της σχέσης είχαμε μεγάλο πρόβλημα στο σεξ μιας και ο φίλος μου είχε ένα παροδικό πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας λόγω άγχους. Το τωρινό μου θέμα είναι ότι λόγω δουλειάς είναι πολύ κουρασμένος άρα δεν κάνουμε τόσο συχνά όσο θα ήθελα. Γενικότερα έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι πλέον δεν προσπαθεί για εμάς στο σεξ και ότι σκέφτεται μόνο την δική του ικανοποίηση. Στην αρχή έδειχνε να είναι πιο δραστήριος αλλά μετά αυτό άλλαξε. Κάθε φορά που του παραπονιέμαι μου λέει ότι κουράζεται και δεν σκέπτεται ότι ίσως έχουν περάσει μέρες από την τελευταία μας φορά. Εγώ πάλι αναρωτιέμαι αν είναι έτσι τα πράγματα από το πρώτο χρόνο πως θα γίνουν μετά. Γενικότερα είναι πολύ συναισθηματικός και όποτε το κάνουμε είναι τρυφερός τόσο πολύ που νομίζω ότι είναι σεξ μετά από γάμο και παιδιά εγώ πάλι θέλω μερικές φορές να είναι πιο παθιασμένος . Δηλαδή με απλά λόγια ο τύπος είναι λίγες φορές, μικρής διάρκειας, πολύ αγαπησιάρικο!
Το χειρότερο όμως είναι ότι δεν ξέρω πως να του το θέσω μιας και είναι άτομο που αποφεύγει τις συγκρούσεις. Τι να κάνω; Ζητώ πολλά; Το μόνο που θέλω είναι να έχει παραπάνω όρεξη και να προσπαθεί. Πως να του πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένη από την σεξουαλική μας ζωή";

Αγαπητή αναγνώστρια,
Οι ερωτικές επαφές είναι ένα σημαντικό και ουσιαστικό κομμάτι μιας ερωτικής σχέσης και οι ειδικοί υπογραμμίζουν πως θα πρέπει να υπάρχει συμβατότητα σε αυτό το κομμάτι για να μπορέσει η σχέση να έχει διάρκεια.
Υπάρχουν άνθρωποι με έντονη σεξουαλική διάθεση και άνθρωποι με λιγότερη. Οι άνθρωποι που ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία δε σημαίνει πως δεν ενδιαφέρονται για τον σύντροφό τους. Αυτό στο επισημάνουμε για να μην παρεις προσωπικά το γεγονός πως ο ίδιος δεν αναζητά συχνά τις συνευρέσεις σας.
Επίσης το ότι είναι συναισθηματικός στο σεξ και τρυφερός δεν είναι κακό από μόνο του, πρόβλημα θα μπορούσε να θεωρηθεί μόνο αν αυτό δεν καλύπτει τις δικές σου σεξουαλικές απαιτήσεις.
Όπως σε κάθε πρόβλημα στις προσωπικές σχέσεις σε συμβουλεύουμε να κάνεις μια συζήτηση. Μια κουβέντα ουσιαστική στην οποία να μην ξεκινήσεις με το τι ΔΕΝ σου αρέσει σε αυτά που κάνει, αλλά με αυτά που ΘΕΣ εσύ να σου κάνει.
Να τον ρωτήσεις πως βλέπει το σεξ γενικά και πόσο ευχαριστημένος είναι από τη σεξουαλική του ζωή. Και αφού του πεις τι άλλο θα θέλατε να δοκιμάσετε σε αυτό το πεδίο μετά μπορείς να τον ρωτήσεις αν θέλει να προσπαθήσει να κάνει πράγματα που μέχρι τώρα απέφευγε για να είσαι και εσύ ικανοποιημένη. Σε καμία περίπτωση μην τον κρίνεις, αλλά σε καμία περίπτωση επίσης μην ξεχάσεις τις δικές σου ανάγκες. Αν δε βρεις λύση τώρα η σχέση σου θα κουβαλά αυτό το πρόβλημα μονίμως και στο τέλος θα φέρει αναπόφευκτα τον χωρισμό.

Στείλε τη δική σου απορία στο info@queen.gr

Διαβάστε ακόμη:

Ελεύθερη και έτοιμη για τον επόμενο; Οι 10 πιο σεξι (και εύκολοι) τρόποι να φλερτάρεις!