Όταν σε θέλει μόνο για σεξ η λύση είναι μονάχα μία...

Όταν σε θέλει μόνο για σεξ η λύση είναι μονάχα μία...

Aντιμέτωπη με το χειρότερο είδος άντρα...

"Όποτε με θυμάται είναι επειδή θέλει να κάνει κάτι μαζί μου. Εγώ δεν θέλω να κάνουμε κάτι όλες τις φορές, αλλά πάντα με πείθει, κάνοντας με να νιώθω άσχημα γιατί ξενερώνει που τον αφήνω να με φιλήσει μόνο. Τι να κάνω;".

Αγαπητή αναγνώστρια,
Μας αναφέρεις ένα περιστατικό με έναν άντρα που εμείς θεωρούμε το χειρότερο είδος όλων. Ο άντρας που πιέζει μια γυναίκα για να την οδηγήσει στο κρεβάτι και εκείνος που εκμεταλλεύεται το συναίσθημα κάποιας για να πάρει αυτό που θέλει είναι ένας άντρας που πρέπει να φύγει από τη ζωή σου ΤΩΡΑ. Τα ταπεινά κίνητρα υποδηλώνουν έναν εγωιστή και ανασφαλή άντρα, έναν άντρα που δεν είναι ξεκάθαρος με στόχο να πάρει αυτό που θέλει, να περάσει καλά και να φύγει. Αυτός ο τύπος άντρα ΔΕΝ αλλάζει και δεν μπορείς να τον πείσεις να σε δει για κάτι άλλο εκτός από σεξ καθώς αυτή την περίοδο της ζωής του ενδιαφέρεται μόνο για αυτό. Μην υπομένεις τον εκβιασμό του και σε καμία περίπτωση μην σκεφτείς να κάνεις κάτι παραπάνω από αυτά που θες απλώς για να ευχαριστήσεις εκείνον.

Αν μας έστειλες γράμμα για να σου πούμε τι πρέπει να κάνεις η συμβουλή μας είναι ξεκάθαρη. ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΟΥ από έναν τοξικό άντρα που μόνο κακό μπορεί να σου κάνει.

Στείλε τη δική σου απορία στο info@queen.gr

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί σκέφτεσαι έναν άντρα που δεν σου δίνει ούτε τα μισά από όσα θες;