Τι να κάνεις όταν δε θες σχέση, αλλά εκείνος είναι πολύ σέξι!

Τι να κάνεις όταν δε θες σχέση, αλλά εκείνος είναι πολύ σέξι!

Εσύ θα ενέδιδες σε μια ελεύθερη σχέση;

"Πριν λίγο καιρό γνώρισα έναν άντρα που βρίσκω απίστευτα σέξι. Είναι 38 ετών πέντε χρόνια μεγαλύτερος μου και έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για μένα χωρίς να ξέρω τις προθέσεις του (αν θέλει σχέση ή σεξ). Εγώ είμαι σε μια περίοδο της ζωής μου που δε θέλω σχέση. Πώς μπορώ να του πω ότι θα ήθελα μια ελεύθερη σχέση".

Αγαπητή αναγνώστρια,
Ο καλύτερος τρόπος να πεις κάτι είναι... απλά να το πεις! Αν λοιπόν είσαι σίγουρη πως ενδιαφέρεσαι μόνο για το σεξ του τότε πριν προχωρήσεις σε οτιδήποτε πες του σε ανύποπτο χρόνο για το πού βρίσκεσαι στη ζωή σου αυτό το διάστημα. Μπορείς να του πεις πως χωρίς να έχει να κάνει με εκείνον δεν ενδιαφέρεσαι για μια ουσιαστική σχέση και πως σου αρέσει και θες να κάνεις κάτι μαζί του, αλλά χωρίς να έχεις διάθεση να καταλήξει κάπου συγκεκριμένα. Όπως πάντα συμβουλεύουμε ένας εραστής πρέπει πάντα να κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις του στον άλλον για να αποφεύγονται τα ερωτικά μπερδέματα και επιπλέον να δίνεις το δικαίωμα στον άλλον να επιλέξει αν θέλει ή όχι αυτά που θα του προσφέρεις.
Βάλε τους κανόνες σου, άκουσε και τη δική του πλευρά και καταλήξτε σε αυτό που θέλετε να κάνετε. Η ειλικρίνεια θα δημιουργήσει μια απόλυτα ξεκάθαρη κατάσταση και αυτό σημαίνει περισσότερη απόλαυση και για τους δύο!

Στείλε τη δική σου απορία στο info@queen.gr

Διαβάστε ακόμη:

Σχέση με πολύ μεγαλύτερο άντρα: Να το τολμήσεις ή όχι;