Είσαι σε μια σχέση που μόνο εσύ προσπαθείς; Τι πρέπει να κάνεις;

Είσαι σε μια σχέση που μόνο εσύ προσπαθείς; Τι πρέπει να κάνεις;

Πόσο καιρό μπορείς να κρατήσεις μια σχέση μόνη σου;

"Σας στέλνω το γράμμα μου γιατί η σχέση με το παιδί που με ενδιαφέρει είναι πολύπλοκη. Στα δύο χρόνια που διατηρούμε επαφή μονάχα εγώ κάνω προσπάθειες. Εκείνος μένει στο εξωτερικό και συνεχώς πηγαίνω εγώ να τον δω. Όταν εκείνος έρχεται Αθήνα συναντιόμαστε αφού δει πρώτα όλους τους φίλους του και συνήθως περνάμε μαζί το τελευταίο βράδυ. Την καθημερινή μας επικοινωνία την ξεκινάω σχεδόν αποκλειστικά εγώ και πλέον νομίζω πως δεν ξέρω τι άλλες προσπάθειες να κάνω για να τον κερδίσω. Μου αρέσει πάρα πολύ για να τον αφήσω να φύγει".

Αγαπητή αναγνώστρια,
Υπάρχουν διάφορες τακτικές στο πεδίο του έρωτα για να κερδίσεις κάποιον. Υπάρχει και μία τακτική που ξεχωρίζει και φέρνει σχεδόν πάντα το σωστό αποτέλεσμα. Το να μην έχεις καμία τακτική είναι αυτό που πρέπει να κάνεις.
Το να είσαι ο εαυτός σου, ο εαυτός που σέβεται την αξιοπρέπειά του είναι η καλύτερη επιλογή. Ο άνθρωπος που περιγράφεις δε δίνει όσα δίνεις και επιμένεις να δίνεις. Αυτό δεν θα τον κάνει ποτέ να πει κάτσε να δώσω και εγώ κάτι. Η τακτική σου του δίνει αρκετά για να μην ξεβολεύεται και να κάνει σκέψεις για το τι μπορεί να σου προσφέρει.
Αν όταν έρχεται Αθήνα δεν είσαι η προτεραιότητά του στις συναντήσεις, αν δε θέλει να μιλάτε καθημερινά και αν οι συναντήσεις εξαρτώνται μόνο από τα δικά σου ταξίδια θα σου προτείναμε να σταματήσεις όλα αυτά για να δεις πώς θα αντιδράσει. Αν σταματήσεις να "φορτίζεις" μόνο εσύ τη σχέση η σχέση θα τελειώσει; Γιατί αν δίνει μονάχα ο ένας τότε σίγουρα η σχέση αργά ή γρήγορα θα οδηγηθεί στο αδιέξοδο. Άσε τον να δεις τι μπορεί να κάνει για σένα όταν εσύ δε θα του προσφέρεις. Και αν δεν κάνει τίποτα απολύτως τότε άφησέ τον για κάτι καλύτερο!

Διαβάστε ακόμη:


Τι να κάνεις όταν τα έχει με άλλη, αλλά θέλει και εσένα