Τον απάτησες... Να του το πεις ή όχι;

Τον απάτησες... Να του το πεις ή όχι;

Μπροστά στο ερώτημα που πληγώνει...

"Έχω σχέση με το αγόρι μου το τελευταίο ενάμιση χρόνο. Πριν από λίγες εβδομάδες τον απάτησα με ένα παιδί που με φλέρταρε για αρκετό διάστημα. Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή, αλλά δεν ανταποκρινόμουν στο φλερτ μου γιατί η σχέση με το αγόρι μου πηγαίνει καλά και τον αγαπώ. Σε εκείνη τη στιγμή που συναντηθήκαμε όμως δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Τώρα νιώθω τύψεις για το αγόρι μου. Κλαίω τα βράδια και όταν τον κοιτάω σκέφτηκα πόσο λάθος έκανα που τον απάτησα; Θα ήταν καλύτερα να του το πω";

Αγαπητή αναγνώστρια,
Το ερώτημα που πρέπει να απαντήσεις είναι ένα και αφορά εσένα και κανέναν άλλον. Μην ρωτήσεις αν πρέπει του αποκαλύψεις την απιστία σου ή όχι. Ρώτησε τον εαυτό σου με θάρρος γιατί πήγες με άλλον άντρα ενώ ήσουν σε σχέση. Για τη προσωπική σου ζωή και ευτυχία προέχει να μιλήσεις στον εαυτό σου να αναρωτηθείς τι σε ώθησε να το κάνεις αυτό; Αν η σχέση σου ήταν τόσο καλά όσο μας λες δεν θα έδινες ευκαιρία στον άλλον να σε πλησιάσει; Αν δεν ήθελες άλλον άντρα δεν θα υπήρχε άλλος άντρας έστω και για μια φορά.

Η απιστία κρύβει κάποια προσωπική ανασφάλεια ή είναι ένα είδος διεξόδου από κάτι που δεν μας ικανοποιεί... Γιατί αν ήταν έρωτας για το άλλο πρόσωπο θα ήσουν με το άλλο πρόσωπο και δεν θα σε ένοιαζε ο τωρινός σου σύντροφος.

Η γνώμη μας είναι να μην ταλαιπωρήσεις το αγόρι σου με πληροφορίες που θα τον αναστατώσουν τη στιγμή που δεν θα μπορείς να του δώσεις ικανοποιητικές απαντήσεις. Ξεκαθάρισε τι θες πρώτα με σένα.

Στείλε τη δική σου ιστορία στο info@queen.gr

Διαβάστε ακόμη:

Ερωτευμένη με έναν μη διαθέσιμο συναισθηματικά άντρα... Κάνε την κίνησή σου