Νέα τρέλα: Η λιποαναρρόφηση γάμπας είναι το απόλυτο must και δε θα πιστεύετε το λόγο

Γωγώ Φούντα
Νέα τρέλα: Η λιποαναρρόφηση γάμπας είναι το απόλυτο must και δε θα πιστεύετε το λόγο

Όταν η επιστήμη και η λογική σηκώνουν τα χέρια ψηλά

Ομολογουμένως ο κόσμος στον οποίο ζούμε γενικά δεν είναι και πολύ καλά! Θέλεις οι ρυθμοί της καθημερινότητας; Θέλεις η έλλειψη χρημάτων και οι αμέτρητες υποχρεώσεις που τρέχουν; Θέλεις η μοναξιά και η αποξένωση; Όλα αυτά και τόσα άλλα μας έχουν κάνει κάπως ευάλωτους σε νέες συγκινήσεις και κυρίως στην αέναη επιδίωξη των υλικών αγαθών και της εξωτερικής τελειότητας.

Εκεί ακριβώς πόνταρε και η νέα τρέλα που εξαπλώνεται αργά και σταθερά και έχει να κάνει με τη λιποαναρρόφηση στην περιοχή της γάμπας! Σύμφωνα λοιπόν με τους πλαστικούς χειρουργούς, οι οποίοι αποκάλυψαν ότι όλα ξεκίνησαν από τη Νότιο Κορέα-αποκλείεται-η ζήτηση της συγκεκριμένης χειρουργικής επέμβασης, πηγαίνει ανάλογα με την... μόδα.

Και δεν εννοούμε με την μόδα της εποχής αλλά την μόδα στις... πασαρέλες! Φόρεσε η Cara και η Kate μπότα μέχρι το γόνατο; Θα πρέπει να φορέσουν και όλες οι υπόλοιπες. Και τι γίνεται όταν η γάμπα δεν είναι μοντέλου αλλά κάπως πιο... μπόλικη; Μα φυσικά έρχεται το χειρουργικό νυστέρι να την πετσοκόψει.

Πάντως, όπως λένε οι ειδικοί, ο χρόνος ανάρρωσης είναι περίπου στους 10 μήνες, οπότε να έχετε υπόψη ότι μία σεζόν θα τη χάσετε έτσι κι αλλιώς. Εμείς πάντως έχουμε την εξής απορία: Αν η μπότα δεν περνάει ούτε από τη γάμπα, μήπως απλά αυτό το παπούτσι δεν είναι για σένα και τσάμπα βασανίζεσαι; Μη μας παρεξηγείτε, απλές σκέψεις κάνουμε!

Διαβάστε ακόμη:

Έχετε καιρό να κάνετε sex; Αυτός ο φωτογράφος έχει τη λύση στο πρόβλημά σας (video)

Γυναικομαστία: Ένα αγόρι με στήθος έφηβης κοπέλας εξομολογείται