Θυμάστε τον κακοποιό που είχε τρελάνει τις γυναίκες; Σας έχουμε τη θηλυκή απάντηση

Γωγώ Φούντα
Θυμάστε τον κακοποιό που είχε τρελάνει τις γυναίκες; Σας έχουμε τη θηλυκή απάντηση

Για ακόμη μία φορά το αστυνομικό τμήμα γίνεται... πασαρέλα

Δεν έχουν περάσει και πολλοί μήνες από τότε που η παγκόσμια κοινή γνώμη και δη η γυναικεία, παρακολουθούσε με... αυταπάρνηση το δράμα ενός κακοποιού, ο οποίος συνελήφθη με βαρύτατες κατηγορίες. Όλο αυτό βέβαια δεν θα παρουσίαζε απολύτως κανένα ενδιαφέρον, αν ο συγκεκριμένος κακοποιός ονόματι Jeremy Meeks, δεν ήταν απλά... καλλονός. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστεψαν ότι επρόκειτο για διαφημιστικό κόλπο και πως ο Jeremy ήταν μοντέλο!

Αφού λοιπόν επικράτησε ένας πανζουρλισμός με τον εντυπωσιακό κύριο, έρχεται η απάντηση, αυτή τη φορά από τη γυναικεία πλευρά! Η 21χρονη Stéphanie Beaudoin από τον Καναδά λοιπόν, βαρύνεται με... 114 κατηγορίες για διάρρηξη σπιτιών κάτι που κάνει τη θέση της ιδιαιτέρως δύσκολη.

Υπό άλλες συνθήκες, ούτε αυτή η περίπτωση θα παρουσίαζε κάποιο ενδιαφέρον, αν δεν δίνονταν στη δημοσιότητα κάποιες από τις φωτογραφίες που η ίδια έχει ανεβάσει στα social media με μαγιό! Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες λοιπόν, φαίνεται το... μεγαλείο ψυχής που διαθέτει η Stéphanie κάτι που την έκανε αμέσως συμπαθή στο κοινό και δη το αντρικό!

Πάντως, όχι επειδή είμαστε γυναίκες, αλλά ο Jeremy ήταν πιο εντυπωσιακός!

Διαβάστε ακόμη:

Συγκλονιστική μαρτυρία δυο γονιών: Δεν θα κάναμε παιδιά αν ξέραμε ότι θα πεθάνουν νωρίς

H Lady Gaga εκθείασε την Ελλάδα και τον ελληνικό πολιτισμό στη συναυλία- υπερθέαμα!