Μακριά από τη φίλη - φίδι! Πώς θα την αναγνωρίσεις από την πρώτη στιγμή

Μακριά από τη φίλη - φίδι! Πώς θα την αναγνωρίσεις από την πρώτη στιγμή

Πίστεψέ μας δεν την θες κοντά σου

Ίσως να μην μπορέσεις ποτέ να καταλάβεις γιατί ένας άνθρωπος που θέλει το κακό σου επιμένει να μένει δίπλα σου... Οι φίλες - φίδια είναι γυναίκες γεμάτες ζήλια και ανασφάλειες και για αυτό επιζητούν και δημιουργούν φιλικές σχέσεις στις οποίες δημιουργούν εξάρτηση με το άλλο άτομο. Αυτές οι "φίλες" που δεν θέλουν το καλό σου καλύτερα να μείνουν έκω από τη ζωή σου ακόμα και αν νομίζεις ότι δεν σου κάνουν κακό... Πέντα σημάδια σου αποκαλύπτουν ποιες είναι.


1. Θέλει την άμεση προσοχή σου και αγάπη. Το πρώτο σημάδι που θα σου δείξει ότι πρόκειται για μια φίλη που θέλει να σε εκμεταλλευτεί είναι πως θα επιδιώξει οικειότητα από την πρώτη στιγμή και θα θελήσει να γίνει κολλητή σου μόλις πέντε λεπτά αφού σε γνώρισε. Μόλις ανταλλάξατε ονόματα και εκείνη θέλει να σε βρει στο Facebook, να σε κλείσει για καφέ την επόμενη μέρα και σου στέλνει δεκάδες μηνύματα μέχρι την επόμενη συνάντησή σας. Οι σωστοί φίλοι ξέρουν πως μια φιλία θέλει χρόνο να για να δημιουργηθεί. Οι φίλες φίδια απλά βιάζονται να έρθουν κοντά σου.

2. Δεν σε γνωρίζει και μοιράζεται μαζί σου προσωπικές της πληροφορίες. Θα σου πει την ιστορία της ζωής (ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες) στον πρώτο σας καφέ. Θα προσφερθεί να έρθει μαζί σου για ψώνια, όταν θα πας το κατοικίδιο σου στον κτηνίατρο ή ακόμα και να σου πληρώνει τους καφέδες στις εξόδους σας. Καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει ισορροπία στη σχέση σας και έχεις δίκιο. Η φίλη - φίδι περιμένει να τις ανταποδώσεις τις χάρες με ενδιαφέρον.

3. Θα σου κάνει συγκαλυμμένη κριτική μέσω του χιούμορ. Αυτό που λατρεύει να κάνει είναι να σε ρίχνει ψυχολογικά και το κάνει πάντα μπροστά σε άλλους. Όταν είστε οι δυο σας σας σε παινεύει, αλλά στην παρέα βρίσκει τα ελαττώματα σου και με δόσεις χιούμορ τα σχολιάζει. Αν την προκαλέσεις για το λόγο που το κάνει θα σου πει: "Έκανα πλάκα. Είσαι πολύ περίεργη που δεν δέχεσαι ένα αστείο". Οι φίλες φίδια λατρεύουν τον σαρκασμό και είναι ειδικοί στο να αποποιούνται τις ευθύνες τους σε κάθε κατάσταση. Όσο για το χιούμορ τους είναι εξαιρετικά ευφυές.

4. Μετά από λίγο καιρό γνωριμίας αρχίζει η κριτική. Στην αρχή σε εκθείαζε από το πρωί μέχρι το βράδυ. "Πόσο ωραία είσαι"! "Πόσο ωραία ντύνεσαι"! "Τι ωραία μαλλιά έχεις"! Αργότερα όμως αρχίζουν και το συνδυάζουν με λίγη κριτική και μετά με απρεπή, προσβλητικά σχόλια. Όχι, δεν θέλει να σε κάνει καλύτερη. Θέλει απλώς να σε ρίξει ψυχολογικά.

5. Σε σαμποτάρει. Ο στόχος της δεν είναι να συμβάλλει στην επιτυχία σου, όποια και αν είναι αυτή, αλλά να βεβαιωθεί ότι θα αποτύχεις ή τουλάχιστον να νιώθεις ένοχη για όποια επιτυχία σου. Εμφανίζεται την ημέρα που την χρειάζεσαι με καθυστέρηση για να σου δείξει ότι το δικό της πρόγραμμα είναι πιο σημαντικό, δεν σε παίρνει τηλέφωνο για συγχαρητήρια γιατί βρέθηκε με τον πρώην της και δεκάδες ακόμη δικιολογίες όταν πραγματικά τη χρειάζεσαι.

Αν αυτά τα σημάδια σου φέρνουν στο μυαλό κάποια φίλη σου καλύτερα να την αφήσεις να φύγει από το περιβάλλον σου ΤΩΡΑ.

Διαβάστε ακόμη:

Για γέλια: Δείτε τα μαλλιοτραβήγματα δυο γυναικών για... μια θέση parking!