Ήρθε φθινόπωρο! Οι 8 στόχοι που βάζει η μέση 30άρα (και ποτέ δεν τους πετυχαίνει)

Γωγώ Φούντα
Ήρθε φθινόπωρο! Οι 8 στόχοι που βάζει η μέση 30άρα (και ποτέ δεν τους πετυχαίνει)

Φέτος, ας αιφνιδιάσουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς

Λοιπόν κορίτσια το καλοκαίρι τελείωσε, ο Σεπτέμβρης σιγά σιγά φεύγει, τα αθλητικά φανέλακια δεν είναι πλέον κατάλληλα ούτε για την μέρα, και όλοι βρίσκονται σε ένα moοd αναπροσαρμογής και κυρίως ετοιμότητας για τη νέα και ομολογουμένως δύσκολη χρονιά! Ας αφήσουμε στην άκρη την μελαγχολία που φεύγει το καλοκαίρι, μεταξύ μας αφού δεν το απολαύσατε διότι κι εσείς, όπως και οι περισσότεροι σχεδόν δουλεύατε ακατάπαυστα, εξαιρούνται οι κάπως πιο τυχεροί της ζωής αυτής, που δεν υπάρχει και λόγος να διαβάσουν το θέμα! Ευτυχώς οι τυχεροί αυτοί είναι λίγοι, οπότε μπορούμε να συνεχίσουμε. Ο Σεπτέμβρης λοιπόν, δεν είναι μόνο η έναρξη του φθινοπώρου, αλλά είναι και η αρχή της χρονιάς-σεζόν! Και τι κάνουμε όλα εμείς τα κορίτσια των 25-35 ετών τέτοια εποχή; Θέτουμε στόχους φυσικά, μόνο και μόνο για να συνειδητοποιήσουμε στο τέλος της χρονιάς ότι δεν πετύχαμε κανέναν! Ξέρετε κάτι; Φέτος προτείνουμε να υψώσετε το ανάστημά σας, να πείτε ένα βροντερό όχι στην αναβλητικότητα, να βάλετε τους στόχους σας, και να τους πραγματοποιήσετε όλους! Ή έστω τους περισσότερους. Δεν τους έχετε πρόχειρους; Κι εμείς τι κάνουμε εδώ πέρα;

1. Επαγγελματικά: Αν δεν έχετε δουλειά, ο νούμερο ένα στόχος είναι να βρείτε! Δεν ξέρουμε πώς, δεν ξέρουμε που, αλλά θα πρέπει να βρείτε γιατί πολύ απλά δεν έχετε χρήματα! Ακούστε να δείτε: Το ότι υπάρχει κρίση δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και δουλειές. Το μόνο που είναι απαραίτητο, είναι να είστε ευέλικτη, να ψάχνεστε, να μη φοβάστε τη δουλειά και κυρίως να μην τεμπελιάζετε. Αρχικά θα βρείτε κάτι κακό έως μέτριο. Υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός, που έλεγε και η Αλίκη.

2. Έχετε δουλειά, αλλά: Είναι κρίμα κι άδικο, να μην περνάτε καλά στο εργασιακό σας περιβάλλον, διότι είναι ο χώρος στον οποίο σπαταλάτε το μεγαλύτερο μέρις της ημέρας. Δεν είστε ευχαριστημένη; Βρείτε τρόπους να γίνετε. Σας αδικούν; Διεκδικήστε πράγματα. Ξέρετε, όταν απλά λέτε ναι σε όλα, κάποια στιγμή ακόμα και ο διευθυντής σας θα σας βαρεθεί. Όλοι εκεί έξω ψάχνουν για ανθρώπους δραστήριους με ιδέες και όρεξη. Πείτε τη γνώμη σας ακόμη κι αν ξέρετε ότι δε θα αρέσει. Α και μην αγχώνεστε για τους κλασικούς αυλικούς (για να το πούμε κομψά). Σίγουρα θα ανέβουν, αλλά κάποια στιγμή θα κατέβουν απότομα. Θέλετε να γίνετε; Καλώς. Δε θέλετε; Ακόμα καλύτερα! Υπάρχει πολύς χώρος εκεί έξω για όλους.

3. Σύσφιξη οικογενειακών σχέσεων: Παραμελήσατε την οικογένειά σας; Συγκρουστήκατε με τους γονείς σας και η σχέση σας με τον αδερφό σας πάει από το κακό στο χειρότερο; Μαντέψτε: Ήρθε η ώρα να κάνετε μία νέα αρχή. Πώς να σας το πούμε αλλιώς: Οι γονείς είναι γονείς και δε θα αλλάξουν ποτέ. Είναι σαν να τους γυρίζει μια βίδα στο μυαλό από τη στιγμή που κάνουν παιδιά, και όλα αυτά που έλεγαν, απλά τα αναιρούν και γίνονται υστερικοί! Δείξτε κατανόηση, κάντε υπομονή, κάντε και λίγη yoga και όλα θα πάνε καλά. Όσα για τα αδέρφια σας: Μην ξεχνάτε ότι είναι οι πιο κοντινοί άνθρωποι που έχετε στον κόσμο. Αυτό τα λέει όλα.

4. Ανανέωση γκαρνταρόμπας: Καταραμένο Instagram έχεις καταστρέψει ζωές και κυρίως τσέπες! Μπαίνεις λίγο να χαζέψεις για να χαλαρώσεις, και πέφτεις πάνω σε όλες αυτές τις fashion bloggers οι οποίες είναι κουκλάρες και φοράνε τα πιο υπέροχα ρούχα. Την επόμενη μέρα, πας στα μαγαζιά, χαλάς τον μισθό σου, φοράς τα ρούχα και... δεν σου είναι όπως είναι σε αυτές! Εδώ κολλάει το νούμερο 5.

5. Δίαιτα και γυμναστική: Πωπω κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Και τι μπούτια είναι αυτά, και πόσο μεγάλη είναι η κοιλιά μου και η κυτταρίτιδα έχει φτάσει γόνατο, και μπλα μπλα μπλα. Θέλεις να είσαι ωραία και λεπτή; Δεν υπάρχει λόγος να τρως στις 11 το βράδυ σουβλάκι. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Ούτε να βγαίνεις για ποτό και να παραγγέλνεις το πιο παχυντικό κοκτέιλ, ούτε επειδή είσαι αγχωμένη να τρως 2 σοκολάτες. Τα θέλεις όλα αυτά; Τότε θα πρέπει να συμβιβαστείς και με μεγαλύτερα μεγέθη οπισθίων και όλων των υπολοίπων! Θέλεις να το παλέψεις; Φάε υγιεινά, μπορείς! Θέλεις και κάτι καλύτερο; Γυμνάσου. Όχι μόνο για το σώμα, αλλά για όλα! Για την υγεία, την ευεξία, την διάθεση, την αυτοπεποίθηση. Σταματήστε να χαζεύετε την Irina Shayk και να καταριέστε τα παχάκια σας. Irina δε θα γίνετε, αλλά αν δεν αφήνετε και τον καναπέ, εκμηδενίζετε και την όποια πιθανότητα.

6. Να κάνετε σχέση: Αν έχετε ήδη μπορείτε να προσπεράσετε το συγκεκριμένο νούμερο. Ναι να κάνετε σχέση γιατί βαρεθήκατε μόνη σας, αλλά το θέμα δεν είναι να θέλετε απλά. Μπορείτε να ανταποκριθείτε σε μία σχέση; Έχετε γνωρίσει κάποιον; Είστε άνθρωπος που αυτή τη στιγμή μπορεί να δώσει πράγματα σε κάποιον άλλο; Όλα αυτά θα πρέπει να τα σκεφτείτε, γιατί αν γενικά είστε ασόβαρη, το πιο πιθανό είναι να βγείτε κάποια ραντεβού, να κάνετε λίγο sex, και μετά να καταριέστε τον άχρηστο που σας εκμεταλλεύτηκε! Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Εξάλλου μη νομίζετε, είναι λίγα τα ζευγάρια που περνάνε ζάχαρη. Οι περισσότεροι δνε αντέχουν ο ένας τον άλλο!

7. Να κόψετε τις κακές συνήθειες: Πολύ κλασικό και χιλιοπαιγμένο. Κόβω το κάπνισμα, κόβω το αλκοόλ, κόβω το φαγητό, κόβω το κουτσομπολιό, κόβω την αλόγιστη σπατάλη χρημάτων. Όλα αυτά είναι υπέροχα και το ευχόμαστε αλλά υπάρχει και ένα μικρό μυστικό: Πριν να είστε απόλυτα σίγουρες για την απόφασή σας, μην τη συζητήσετε, γιατί από την πολλή συζήτηση στο τέλος θα αισθανθείτε ότι την κάνατε και πραγματικότητα. Είναι παγίδα σας λέμε!

8. Nα κάνετε ταξίδια: Η αλήθεια είναι ότι πολύ ζηλεύουμε κάποιους ανθρώπους οι οποίοι για κάποιο λόγο αγαπούν τα ταξίδια και τα... κάνουν! Γιατί πολύ απλά έχουν όρεξη και τα κανονίζουν, βάζουν λεφτά στην άκρη και το σημαντικότερο έχουν την κατάλληλη παρέα! Οπότε κορίτσια, αν δεν έχετε σχέση και φέτος βάλατε στόχο να κάνετε 1-2 ταξιδάκια, αφήστε στην άκρη τις μούχλες κολλητές σας, θα είναι εκεί και όταν επιστρέψετε, και κανονίστε με την περιπετειώδη παρέα που βλέπετε μια φορά στις 15. Κάτι μας λέει ότι ίσως και να περάσετε καλύτερα.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τη γυναίκα που κοιμάται με το σκύλο της και... στέλνει τον φίλο της στον καναπέ!

Βετεράνος του photoshop εκθέτει τις stars: Ποιες το απορρίπτουν και ποιες το απαιτούν;