Ματαιοδοξία ή υπερβολική αγάπη;Η πλουσιοπάροχη ζωή αυτής της γάτας ξεπερνά κάθε φαντασία!

Ματαιοδοξία ή υπερβολική αγάπη;Η πλουσιοπάροχη ζωή αυτής της γάτας ξεπερνά κάθε φαντασία!

Σε ποιόν εκκεντρικό celebrity ανήκει;

Αποτελεί πηγή έμπνευσης για το αφεντικό της σε πολλές συλλογές του και αυτός την ανταμείβει όπως... της αξίζει, παρέχοντάς της έναν βασιλικό τρόπο ζωής. Η Choupette, ζει έχοντας προσωπικό υπηρετικό προσωπικό, ενώ γυρίζει όλο τον κόσμο με το ιδιωτικό τζετ του μπαμπά της. Όχι, δεν μιλάμε για κάποιον άνθρωπο, αλλά για την πολυαγαπημένη γάτα του σχεδιαστή Karl Lagerfeld.


Θα μπορούσε να είναι μια μικρή πριγκίπισσα, αφού τον τρόπο ζωής της μόνο βασιλικό θα μπορούσε κανείς να τον χαρακτηρίσει. Η κακομαθημένη, ωστόσο πανέμορφη, γατούλα έχει τους προσωπικούς της σωματοφύλακες και δύο υπηρέτριες, έτοιμες να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε στιγμή κάθε της επιθυμία και ανάγκη. Έχει αποκλειστικό γιατρό που την εξετάζει κάθε 10 μέρες(!) και ο επίσης προσωπικός της σεφ φροντίζει για κάθε λεπτομέρεια της διατροφής της, ενώ σε πολλά εστιατόρια έχουν δημιουργηθεί πιάτα σχεδιασμένα ειδικά για αυτήν, καθώς πολλές φορές είναι καλεσμένη από τον κόσμο της μόδας σε εξόδους.


Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι ανέσεις που της παρέχονται και έχει μια ξεχωριστή ζωή, αλλά και ο ίδιος ο τρόπος ζωής της είναι κάπως... ιδιαίτερος. Ταξιδεύει συνεχώς με το ιδιωτικό τζετ, βάζοντας τα πράγματά της σε πολυάριθμες βαλίτσες, όπως κάθε... σταρ. Μάλιστα, η καμαριέρα της έχει δηλώσει: «Όταν πηγαίνουμε σε ένα ταξίδι η Choupette έχει σχεδόν τόσες τσάντες, όσες και ο Lagerfeld». Σύμφωνα με τον Karl, οι αγαπημένοι προορισμοί της είναι το Monte Carlo και η Προβηγκία.


Βέβαια, η γάτα του Kaiser δεν θα μπορούσε να μην ήταν μια μικρή fashionista, έχοντας προσωπικό λογαριασμό στο Twitter, που μάλιστα αριθμεί πάνω από 40.000 followers, ενώ παράλληλα, ο μπαμπάς της, Karl, θα εκδώσει ένα βιβλίο αφιερωμένο σε εκείνη, με την ονομασία «Choupette: The Private Life of a High-Flying Fashion Cat». Στο βιβλίο η Choupette θα δίνει συμβουλές ομορφιάς και διατροφής, ενώ θα περιέχονται λεπτομέρειες από το εκκεντρικό και λαμπερό lifestyle της, αλλά και φωτογραφίες της, πολλές από τις οποίες έχει τραβήξει ο ίδιος ο Lagerfeld. Και φυσικά η... επαγγελματική της καριέρα δεν τελειώνει εκεί, αφού έχει υπάρξει πολλάκις μοντέλο, με αμέτρητα εξώφυλλα στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας, αλλά και... μούσα για τον ίδιο τον Karl και τις συλλογές της Chanel και του οίκου Shu Uemura. Θα θέλαμε, όχι όλη, αλλά πολύ λίγη από την τύχη της.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε το γουρουνάκι που έχει πάνω απο 90.000 followers στο instagram

Oι φωτογραφίες αυτές θα σε πείσουν ότι η μέρα σου θα μπορούσε να πάει και... χειρότερα!