Γιατί να περιμένεις έναν άντρα; 5 πράγματα που μπορείς να κάνεις εσύ για τον εαυτό σου

Γιατί να περιμένεις έναν άντρα; 5 πράγματα που μπορείς να κάνεις εσύ για τον εαυτό σου

Περνάς και μόνη σου καλά!

Μπορούμε να συμφωνήσουμε όλες πως ακόμα και όταν είμαστε χωρίς σχέση είμαστε χαρούμενες; Ναι; Ωραία! Για να ενισχύσουμε λοιπόν την παραπάνω διαπίστωση βρήκαμε πέντε σημαντικά πράγματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου χωρίς να περιμένεις τον κύριο Τέλειο, τον ιδανικό σύντροφο, το τέλειο αγόρι....

Nα αγοράσεις ακριβά κοσμήματα
Όλοι ξέρουμε πως τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος των κοριτσιών και γιατί πρέπει να περιμένεις τον πρίγκιπα για να τα αποκτήσεις; Μπορείς να βρεις ένα κόσμημα που σου αρέσει, να κάνεις οικονομία και να κάνεις αυτό το δώρο στον εαυτό σου.

Να κλείσεις τις διακοπές των ονείρων σου
Οι διακοπές χωρίς παρέα είναι σημάδι ανεξαρτησίας για κάθε γυναίκα. Πήγαινε στην Ιταλία, στο Bali, στη Νέα Υόρκη ΜΟΝΗ σου. Αυτές τις διακοπές στις οποίες θα ακολουθείς το δικό σου πρόγραμμα, το δικό σου budget ίσως είναι οι καλύτερες διακοπές της ζωης σου. Γιατί δεν θα χρειαστεί να προσποιηθείς πως σου αρέσει αυτό το μουσείο μοντέρνας τέχνης που θέλει να πάτε οπωσδήποτε!

Το να περιποείσαι τον εαυτό σου
Ντύσου με το ωραιότερο φόρεμά της ντουλάπας σου, πήγαινε σε ένα ωραίο εστιατόρια και μην ανησυχείς αν λίγο μαρούλι μείνει στην οδοντοστοιχία σου. Μόλις τελειώσεις πήγαινε στον κινηματογράφο ή αγόρασε το αγαπημένο σου γλυκό από ένα ακριβό ζαχαροπλαστείο. Τέτοιες κινήσεις αγάπης προς τον εαυτό σου δεν χρειάζεται να τις περιμένεις από κάποιον.

Μετακόμιση τώρα!
Θέλεις να μετακομίσεις στα βόρεια προάστια; Βαρέθηκες την ίδια γειτονιά, το ίδιο σπίτι, τα ίδια έπιπλα; Μετακόμισ εκεί που πάντα ήθελες να πας και μην περιμένεις τον κύριο Τέλειο να σου ζητήσει να μείνετε μαζί και να πάτε στην περιοχή που πάντα ονειρευόσουν. Κάνε τον εαυτό σου χαρούμενο με σημαντικές αποφάσεις που δεν χρειάζεται να τις κάνεις μόνο με έναν άντρα.

Δεν χρειάζεται να εξηγείς γιατί είσαι single
Σε όποια ηλικία και να είσαι το ότι είσαι ελεύθερη δεν είναι κακό και δεν υποδηλώνει ότι κάνεις κάτι λάθος.Υποδηλώνει όμως πως το να συμβιβάζεσαι δεν είναι επιλογή για σένα. Είσαι αδέσμευτη γιατί δεν θες να δεσμευτείς με έναν άντρα που δεν σε καλύπτει σε όλα.

Διαβάστε ακόμη:

Ο έρωτας είναι τυφλός! Δείτε τα πιο αταίριαστα ζευγάρια στην ιστορία του Hollywood