Χαμός στο fashion κόσμο: Η Stella McCartney προωθεί την ανορεξία και ξεσηκώνει αντιδράσεις

Γωγώ Φούντα
Χαμός στο fashion κόσμο: Η Stella McCartney προωθεί την ανορεξία και ξεσηκώνει αντιδράσεις

Το τεράστιο φάουλ της διάσημης fashion designer και η κατακραυγή του κόσμου

Νομίζατε ότι ένας fashion designer είναι πετυχημένος και αγαπητός όταν τα σχέδιά του κάνουν θραύση και στα fashion shows του δημιουργείται το αδιαχώρητο; Από την άποψη αυτή, η Stella McCartney είναι σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας της μόδας αυτή τη στιγμή. Τι γίνεται όμως όταν η διάσημη fashion designer υποπίπτει σε μέγα σφάλμα και ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων;

Μπορεί η Kate Moss να είχε πει κάποτε ότι δεν υπάρχει πιο ωραία αίσθηση από το να είσαι skinny, αλλά φαίνεται ότι με την άποψη αυτή δε συμφωνούν και πολλοί, αν λάβουμε υπόψη μας, το κράξιμο που έφαγε η Stella όταν ανέβασε στο Instagram τη φωτογραφία ενός μοντέλου, υπέρ του δέοντος... skinny, γράφοντας από κάτω: «Worn well!! X Stella».

1412120220928 wps 31 The original Stella McCar

Όπως αντιλαμβάνεστε οι αντιδράσεις ήταν άμεσες με αρκετούς να γράφουν από κάτω: «Αηδιαστικό. Αυτό δεν είναι ωραία φορεμένο, είναι απλά κρεμασμένο σε κόκαλα» και «Αποκρουστική εικόνα. Η κοπέλα είναι ξεκάθαρα άρρωστη όπως και τα πρότυπα που προωθεί ο κόσμος της μόδας γενικά». Εκτός βέβαια από τις αντιδράσεις αυτές, δεν ήταν λίγοι και οι ορκισμένοι φαν της Stella που σταμάτησαν να την ακολουθούν στο Instagram, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Και τα φάουλ της McCartney δε σταματούν εδώ, καθώς εκτός από τον απλό κοσμάκη που στράφηκε εναντίον της, στο στόχαστρο την έχουν βάλει και οι φεμινίστριες μιας και στο τελευταίο της fashion show, θέλησε να δείξει ότι η πετυχημένη και δυνατή γυναίκα είναι μη ελκυστική, και πως θα πρέπει όλες να γίνουμε εύθραυστες και γλυκές.

Nα προτείνουμε λοιπόν στην κυρία McCartney να είναι κάπως πιο προσεκτική από εδώ και πέρα, γιατί καλώς ή κακώς με κάποια ευαίσθητα θέματα δεν παίζεις.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε το απίθανο μωρό που τα... σπάει με το χορό του και έχει 123.000 followers

Γνωρίστε την πιο κακομαθημένη και φιλοχρήματη 3χρονη του Instagram