Εσείς ξέρατε ότι η Melanie Griffith μεγάλωσε έχοντας για κατοικίδιο ένα... λιοντάρι;

Γωγώ Φούντα
Εσείς ξέρατε ότι η Melanie Griffith μεγάλωσε έχοντας για κατοικίδιο ένα... λιοντάρι;

Και σας έχουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Το μόνο σίγουρο είναι ότι παρακολουθώντας το Lion King όταν ήμασταν πιτσιρίκια ζητήσαμε από τους γονείς μας ένα λιονταράκι για κατοικίδιο, νομίζοντας φυσικά ότι θα είναι κάτι αντίστοιχο του Σίμπα! Μεγαλώνοντας καταλάβαμε ότι αυτό που θέλαμε ως παιδιά, ήταν ανθρωπίνως αδύνατο, διότι αν η επιθυμία μας είχε γίνει πραγματικότητα, πολύ πιθανό σήμερα να είχαμε φύγει από τον μάταιο τούτο κόσμο.

Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι, υπερβολικά θα λέγαμε ριψοκίνδυνοι, κάποιοι θα τους αποκαλούσαν και τρελούς αλλά δε θέλουμε να βάζουμε ταμπέλες, οι οποίοι αψηφούν το θάνατο, που είναι σχεδόν βέβαιος, και υιοθετούν ένα λιοντάρι, το οποίο όχι μόνο το έχουν σα σκυλάκι, αλλά το αφήνουν να αγκαλιάζει και ενίοτε να δαγκώνει, τρυφερά πάντα, το παιδί τους!

Η οικογένεια αυτή, δεν είναι φανταστική, ούτε το κεντρικό θέμα κάποιου σεναρίου, αλλά είναι αυτή της διάσημης ηθοποιού Melanie Griffith, η οποία μεγάλωσε μαζί με ένα τεράστιο λιοντάρι, τον Neil, τον οποίο υιοθέτησαν οι γονείς της έπειτα από ένα ταξίδι τους στην Αφρική! Οι γονείς βέβαια της star, δεν ήταν όποιοι κι όποιοι, μιας και η μαμά της, Tipi Hedren, υπήρξε παιδί θαύμα του Hollywood και μούσα του Hitchcock και κάποτε θέλησε να κάνει μία ταινία με κεντρικό θέμα την Αφρική και τα λιοντάρια. Ο τίτλος της ταινίας ήταν Roar, δυστυχώς πήγε άπατη, αλλά στην ιδιόρυθμη οικογένεια, έμειναν αμανάτι μερικά λιονταράκια, τα οποία βέβαια άθελά τους είχαν τραυματίσει αρκετά μέλη του cast!

Ο Neil λοιπόν φαίνεται ότι τους έκανε γκελ, τον κράτησαν και φυσικά πρωταγωνιστεί σε όλο το οικογενειακό τους άλμπουμ. Δείτε τις φωτογραφίες με την μικρούλα Melanie αγκαλιά με το τεράστιο αιλουροειδές, και μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Διαβάστε ακόμη:

Νίκησε τον καρκίνο και βρήκε τον πιο πρωτότυπο τρόπο για να ευαισθητοποιήσει το κοινό

Η 29χρονη που αποφάσισε να πεθάνει σε 25 μέρες: Δείτε γιατί & διατηρήστε την ψυχραιμία σας