Καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι και αποφάσισε να κάνει την αναπηρία της «αόρατη»

Γωγώ Φούντα
Καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι και αποφάσισε να κάνει την αναπηρία της «αόρατη»

Σήμερα στα 49 της αποτελεί έμπνευση για πολλές άλλες γυναίκες

Το να μπορείς να βασιστείς στις δυνάμεις σου και να είσαι κύριος του εαυτού σου, είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα, που μπορεί κάποιος να απολαύσει στη ζωή του. Υπάρχουν όμως και μερικοί άνθρωποι, οι οποίοι λόγω τραγικών συγκυριών, χάνουν την ικανότητα της κίνησης, ικανότητα που μέχρι κάποια στιγμή θεωρούσαν δεδομένη.

Και τι γίνεται όταν μία γυναίκα, η οποία είχε συνηθίσει να είναι δραστήρια, αγαπούσε το χορό ή τον αθλητισμό, καθηλώνεται σε αναπηρικό καροτσάκι ή ακρωτηριάζεται; Πόση αυτοπεποίθηση μπορεί να νιώθει στη συνέχεια, πόσο όμορφη και πόσο σίγουρη για τον εαυτό της;

Μία υπέροχη έκθεση λοιπόν, με τίτλο "Uncensored Life: Raw Beauty", δημιουργήθηκε γι' αυτόν ακριβώς το λόγο: Για να δείξει ότι μία γυναίκα με αναπηρία, μπορεί να είναι το ίδιο δραστήρια, όμορφη και γοητευτική με οποιαδήποτε άλλη. Εμπνεύστρια της έκθεσης αυτής, είναι η Wendy Crawford ένα πολλά υποσχόμενο μοντέλο, που σε ηλικία μόλις 19 ετών, έμεινε ανάπηρη εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος. Μιας και όπως δηλώνει κανείς δεν έβλεπε πέρα από την αναπηρία της, αποφάσισε να δείξει σε όλους, ότι δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να τη λυπούνται, και πως δεν θα την εμπόδιζε τίποτα, να παραμείνει ακριβώς αυτό που ήταν.

Συναισθήματα που δεν κράτησε μόνο για τον εαυτό της, αλλά θέλησε να μεταφέρει και σε άλλες γυναίκες, φωτογραφίζοντάς τις, και δείχνοντας, όχι την αναπηρία τους, αλλά τη γοητεία και τη δύναμή τους.

Δείτε το video παρακάτω.

Διαβάστε ακόμη:

Σαν σήμερα, 108 χρόνια πριν, η μόδα στα γυναικεία μαλλιά έμελλε να αλλάξει για πάντα

Πώς θα αντιδρούσατε στη θέα ενός παιδιού με καρκίνο; Ένα video που (όντως) πρέπει να δείτε