Φάγατε του σκασμού και δεν έχετε να πληρώσετε; Δείτε τι προτείνει αυτό το εστιατόριο!

Βιβή Αγγελάκη
Φάγατε του σκασμού και δεν έχετε να πληρώσετε; Δείτε τι προτείνει αυτό το εστιατόριο!

Πραγματικά δεν θα το πιστεύετε!

Έχετε παραγγείλει όλο τον κατάλογο, έχετε φάει του σκασμού και στο τέλος δεν έχετε να πληρώσετε; Η δικαιολογία «ωχ! ξέχασα το πορτοφόλι μου σπίτι...» σε αυτό το εστιατόριο δεν μετράει όσο και να προσπαθήσετε να πείσετε τους υπεύθυνους! Το γνωστό αστείο πήγαινε να πλύνεις τα πιάτα... σε αυτό το γαλλικό μπιστρό παίρνει σάρκα και οστά! Ναι καλά διαβάσατε!

Οι πελάτες του «La Bastide d'Opio» στο Παρίσι θα μπορούν να ξεπληρώνουν την αξία του φαγητού που παρήγγειλαν, κάνοντας τη λεγόμενη λάντζα! Και μάλιστα για κάποιες μέρες, το πλύσιμο πιάτων θα είναι ο μοναδικός τρόπος που θα μπορεί κανείς να πληρώνει το γεύμα του!

Η εφημερίδα New York Daily News δημοσίευσε και τον μοναδικό καταλογο του εστιατορίου που δείχνει την αντιστοιχία των γευμάτων με το ανάλογο πλύσιμο πιάτων. Φυσικά τα πιο ακριβά πιάτα θέλουν και πιο γερά χέρια... καθώς για παράδειγμα το πιάτο με τη πάπια «κοστίζει» το τρίψιμο μιας κατσαρόλας, ενώ τα ζυμαρικά με πέστο και μοτσαρέλα το πλύσιμο απλών πιάτων!

Εμπνευστής αυτής της παράξενης ιδέας είναι μια εταιρεία απορρυπαντικών πιάτων (Mir), η οποία στα πλαίσια της επίδειξης των νέων της προϊόντων διοργάνωσε (σε συνεργασία με το συγκεκριμένο εστιατόριο) αυτό το event!

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε την «πύλη της κολάσεως» στο Τουρκμενιστάν!

H θρασύτατη 24χρονη που σκέφτηκε τον πιο τραγικό τρόπο για να κάνει πολυτελή γάμο