Η δικαιολογία που βρήκε μία γυναίκα για να γλιτώσει την κλήση, μάλλον θα σας εξοργίσει

Γωγώ Φούντα
Η δικαιολογία που βρήκε μία γυναίκα για να γλιτώσει την κλήση, μάλλον θα σας εξοργίσει

Όταν η φαντασία δυστυχώς καλπάζει! Πολύ

Όχι ότι είμαστε υπέρ αυτού, αλλά καλώς ή κακώς επειδή είμαστε και άνθρωποι, και κάνουμε και λάθη, αρκεί βέβαια να μην είναι μοιραία, αν είστε οδηγοί και μάλιστα χρόνια, το μόνο σίγουρο είναι ότι η τροχαία θα σας έχει σταματήσει, και παραπάνω από μια φορά. Μα για έναν απλό τυπικό έλεγχο, μα για μία μικρή παράβαση, την ψυχρολουσία σας την έχετε βιώσει.

Eμείς οι γυναίκες βέβαια, έχουμε την τάση να προσπαθούμε σχεδόν πάντα να αποφύγουμε την τιμωρία ή το πρόστιμο, κάνοντας νάζια και βάζοντας μπροστά τη γυναικεία μας φύση! Λυπούμαστε που θα σας απογοητεύσουμε, αλλά πλέον τα κόλπα αυτά δεν πιάνουν και καλά θα κάνετε όλες σας να σκεφτείτε κάτι καινούριο.

Όπως έκανε μία κυρία, η Jennifer Crosby ετών 43, η οποία συνελήφθη να οδηγεί με δίπλωμα που είχε λήξει! Και τι έκανε λοιπόν η γυναίκα αυτή προκειμένου να αποφύγει το πρόστιμο; Ούτε κλάματα, ούτε παρακάλια, ούτε τίποτα. Αντί λοιπόν του δικού της διπλώματος, έδωσε αυτό της 22χρονης κόρης της, υποστηρίζοντας ότι πάσχει από μία σπάνια ασθένεια, η οποία της προκαλεί πρόωρη και ταχύτατη γήρανση.

Όπως φυσικά αντιλαμβάνεστε, ο αστυνομικός δεν έχαψε την εξωφρενική δικαιολογία της, και φυσικά προχώρησε στις απαραίτητες διαδικασίες. Ελπίζουμε η κυρία να λάβει την απαραίτητη αγωγή, διότι μάλλον χρήζει άμεσης νοσηλείας.

Διαβάστε ακόμη:

Η Sophia Loren δίνει την εξήγησή της για την πιο θρυλική φωτό στην ιστορία του Hollywood

Δασκάλα από την Καλαμάτα ταξίδεψε στη Ρουάντα για να μεταφέρει εμπειρίες στους μαθητές της

Η ώρα της αλήθειας: Τι πραγματικά κρύβεται πίσω από τις αψεγάδιαστες πόζες στο Instagram;