Τζόκερ: Η χθεσινή κλήρωση ανέδειξε 2 μεγάλους τυχερούς

Γωγώ Φούντα
Τζόκερ: Η χθεσινή κλήρωση ανέδειξε 2 μεγάλους τυχερούς

Σε Πέλλα και Κόρινθο μοιράστηκε το αστρονομικό ποσό

Kαι όπως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, έτσι ακριβώς τελείωσε η τρέλα και ο παροξυσμός για τη χθεσινή κλήρωση του Τζόκερ, απογοητεύοντας, εκατομμύρια Ελλήνων εκτός από... 2! Οι 2 υπερτυχεροί λοιπόν, που θα μοιραστούν το αστρονομικό ποσό των 18 εκατομμυρίων ευρώ- και κάτι ψιλά- βρέθηκαν σε Πέλλα και Κόρινθο, με τα ονόματά τους όπως είναι φυσικό να παραμένουν ακόμη μυστικά!

Πάντως, μπορεί ο πανζουρλισμός να έλαβε τέλος, αλλά οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν τις τελευταίες μέρες, στα πρακτορεία όλης της χώρας, με την απαραίτητη βέβαια παρουσία της τηλεοπτικής κάμερας, ήταν απολαυστικότατες!

Συνολικά, σύμφωνα με υπολογισμούς, από την προηγούμενη Κυριακή μέχρι και χθες λίγο πριν την κλήρωση υπολογίζεται ότι παίχτηκαν 17,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η μεγαλύτερη κίνηση στα πρακτορεία παρουσιάστηκε περίπου στις 8:30 το βράδυ διότι ακόμη και στον Τζόκερ είμαστε Έλληνες της τελευταίας στιγμής!

Οι 2 υπερτυχεροί κερδίζουν από 9.199.462 ευρώ, ενώ για την ιστορία οι τυχεροί αριθμοί είναι οι: 9, 14, 20, 24, 30 και αριθμός Τζόκερ 16! Έχουμε πάντως να πούμε στα εκατομμύρια των Ελλήνων που έμειναν με άδεια χέρια, να μην το βάζουν κάτω και να συνεχίσουν να προκαλούν την τύχη τους. Και που ξέρετε; Θα γυρίσει ο τροχός!