Έρχονται μπόρες! 18 πράγματα που πρέπει να κάνεις αυτό το βροχερό σαββατοκύριακο

Έρχονται μπόρες! 18 πράγματα που πρέπει να κάνεις αυτό το βροχερό σαββατοκύριακο

Επειδή δεν μπορείς να βγεις έξω δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να περάσεις φανταστικά στο σπίτι

Oι μετεωρολογικές προβλέψεις μας ενημέρωσαν πως αυτό το σαββατοκύριακο το σπίτι θα γίνει η φωλίτσα μας. Με τον ήχο της βροχής να ακούγεται δεν χρειάζεται να κάτσετε στον καναπέ και να βλέπετε τηλεόραση από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έχετε ακόμη 18 ενδιαφέροντα πράγματα για να κάνετε.


1. Κάλεσε τις φίλες και τους κολλητούς σου και κάνε ένα πρόχειρο, αυθόρμητο πάρτι χωρίς πολλές προετοιμασίες. Μπρορείτε να κάνετε θεματικό πάρτι με concept ποιος θα μαγειρέψει καλύτερη μακαρονάδα ή θα φτιάξει το καλύτερο cocktail!

2. Βγες στην βροχή και παίξε σαν παιδί. Θυμίζει λίγο ταινία, αλλά είναι απελευθερωτικό. Αρκεί να μην κρυώσεις.

3. Πάρε τηλέφωνο ή στείλε ε mail στα άτομα που είχες πολύ καιρό να επικοινωνήσεις.

4. Aπόλαυσε στον καναπέ σου με τις κουρτίνες ανοιχτές για να βλέπεις τη βροχή μία ζεστή κούπα καφέ ή το αγαπημένο σου ρόφημα.

5. Πάρε το αυτοκίνητο, πήγαινε σε κάποιο εμπορικό κέντρο και κάνε window shopping. Αν έχεις και λίγα χρήματα αγόρασε και κάτι.

6. Οργάνωσε το επόμενο ταξίδι σου στο εξωτερικό, σερφάροντας και βλέποντας τις προσφορές στο αγαπημένο σου ταξιδιωτικό site.

7. Πήγαινε σε κάποιο μουσείο- πολιτιστικό κέντρο που συνεχώς αναβάλλεις την επίσκεψή σου.

8. Οργάνωσε ένα οικογενειακό δείπνο στο σπίτι σου για να δεις επιτέλους τα δικά σου πρόσωπα που όλο παραπονιούνται ότι δεν τους βλέπεις.

9. Κάνε γυμναστική σπίτι. Αν έχεις διάδρομο, ποδήλατο ή βαράκια σταμάτα επιτέλους να τα κοιτάς και κάνε μια – δύο ώρες αεροβική άσκηση.

10. Πήγαινε στη ντουλάπα σου και σκέψου όλα τα σύνολα για το γραφείο για την εβδομάδα που έρχεται. Συνδύασε παντελόνια, πουκάμισα, φούστες και βρες με ποια αξεσουάρ ταιριάζουν.

11. Δες παλιές φωτογραφίες και video στον υπολογιστή σου και νιώσε το συναίσθημα της γλυκιάς νοσταλγίας. Επικοινωνήσε με τα άτομα που είχες να δεις από τότε.

12. Κάνε μόνη σου μανικιούρ και επέλεξε ένα χρώμα που δεν είχες επιλέξει ποτέ ξανά.

13. Πήγαινε στο σπίτι της κολλητής σου για καφέ και κουτσομπολιό.

14. Αν έχεις ένα ερωτικό ενδιαφέρον αυτό το διάστημα τόλμησε να του στείλεις μήνυμα να έρθει από το σπίτι σου για να χουχουλιάσετε!

15. Αν έχεις κατοικίδιο παίξε μαζί του και πέρασε όσο χρόνο μπορείς μιας και όλη την εβδομάδα είσαι έξω.

16. Μάθε την τέχνη του να διπλώνεις με φαντασία χαρτιά και να δημιουργήσεις μικρά έργα τέχνης,. Το γνωστό origami.

17. Βρες μια συνταγή στο διαδίκτυο του αγαπημένου σου γλυκού και φτιάξε την με την ησυχία σου. Μετά μπορείς να το φας με φίλους που θα καλέσεις σπίτι.

18. Κλασικό και πάντα διασκεδαστικό. Πες στους κολλητούς να φέρουν ποπ κορν και δείτε ένα all time classic θρίλερ. Σας προτείνουμε το Donnie Darko με τον Jake Gyllenhaal!

Διαβάστε ακόμη:

Η διαφήμιση που υπόσχεται να σας «ενοχλήσει» με το πόσο γλυκιά και τρυφερή είναι (video)