Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών: Για πρώτη φορά στον 32ο Μαραθώνιο της Αθήνας

Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών: Για πρώτη φορά στον 32ο Μαραθώνιο της Αθήνας

Η επιτυχημένη συμμετοχή και οι προσδοκίες για την επόμενη χρονιά

O 32ος Μαραθώνιος της Αθήνας, ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία σημειώνοντας ρεκόρ συμμετοχών και φυσικά αυξάνοντας τις προσδοκίες για ακόμη περισσότερα την επόμενο χρονιά. Για πρώτη φορά φέτος, στην μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού, συμμετείχε πλήθος Ελλήνων Ολυμπιονικών από διάφορα αθλήματα οι οποίοι συγκεντρώθηκαν και δόμησαν για πρώτη φορά, την running team του Συλλόγου τους, μαζί με τα στελέχη και τους φίλους τους.

Μετά την ολοκλήρωση του Αγώνα, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ) Βούλα Κοζομπόλη, δήλωσε:

«Τρέξαμε για τις αξίες που προάγει ο αθλητισμός, τρέξαμε για την παρέα και τη συντροφικότητα, τρέξαμε για την υγεία, τρέξαμε για την κοινωνική προσφορά. Τρέξαμε για την πατρίδα μας και για να συμβάλουμε στην καλή εικόνα της, σε όλο τον κόσμο. Ευχαριστούμε τους συντελεστές του ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ Μαραθωνίου, συγχαρητήρια σ'όλους τους συμμετέχοντες και θερμές ευχαριστίες στους συναδέλφους μου Ολυμπιονίκες και τους φίλους μας για την ανταπόκριση στο κάλεσμα μας. Η ΣΕΟ Running Team στο εξής θα συμμετέχει σε όσους περισσότερους αγώνες, ώστε να προωθήσει τις αξίες του αθλητισμού, της υγείας, της συντροφικότητας, της ευεξίας και της αισιοδοξίας ότι όλα στο τέλος θα πάνε κατ' ευχήν».

Στην πρώτη συμμετοχή των Ολυμπιονικών στα πλαίσια του Συλλόγου τους συμμετείχαν οι Ολυμπιονίκες: Λευτέρης Κόνσολας και Βασίλης Πολύμερος (Κωπηλασία), Βούλα Κοζομπόλη, Εύη Μωραϊτίδου, Κατερίνα Οικονομοπούλου, Άντι Μελιδώνη, Τόνια Μωραϊτη και Αγγελική Γερολύμου (Υδατοσφαίριση), Βούλα Ζυγούρη (Πάλη), Νίκος Σιρανίδης (Καταδύσεις), Σοφία Παπαδοπούλου και Βργινία Κραβαριώτη (Ιστιοπλοΐα), Φανή Χαλκιά και Αθανασία Τσουμελέκα (Στίβος). Μαζί τους ο Γιάννης Σταθόπουλος (Υπεύθυνος Επικοινωνίας ΣΕΟ), Ιών Μπαντέκας (Υποστηρικτής ΣΕΟ), ο Όμιλος ΘΡΙΑ, η Snails Running Team και πλήθος άλλων φορέων, ατόμων και φυσικά παιδιών!