Η Cara & o Pharrell τραγουδούν μαζί στο νέο φιλμ του οίκου Chanel!

Βιβή Αγγελάκη
Η Cara & o Pharrell τραγουδούν μαζί στο νέο φιλμ του οίκου Chanel!

Μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ του Reincarnation!

Γνωρίζαμε ήδη ότι η Cara Delevingne & Pharrell Williams θα εμφανίζονταν μαζί σε ένα φιλμ του οίκου Chanel, και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε.

Το πανέμορφο μοντέλο που έχει περπατήσει στα μεγαλύτερα fashion shows διεθνώς ενώνει τις δυνάμεις του με το γνωστό μουσικό και παραγωγό Pharrell Williams και τραγουδούν μαζί στο short film Reincarnation που σκηνοθέτησε ο Karl Lagerfeld!

2-cara-and-pharrell-for-chanel-650


Το short film αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα (2 Δεκεμβρίου) στην έκθεση έργων τέχνης Métiers που θα ανοίξει τις πύλες της στο Σάλτσμπουργκ στις 2 Δεκεμβρίου .


Το φιλμ μας ταξιδεύει στη δεκαετία του '50, μια εποχή που η Gabrielle Chanel συναντά ένα νεαρό επιχειρηματία στο ασανσέρ του ξενοδοχείου μιας αυστριακής πόλης, φορώντας ένα σακάκι που αργότερα αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τα iconic μοντέλα του οίκου Chanel.

1098404

Η Cara και ο Pharrell υποδύονται τους ρόλους της Αυτοκράτειρας Ελισάβετ της Αυστρίας και του Franz Joseph I, Αυτοκράτορα της Αυστρίας, αντίστοιχα, που ζωντανεύουν μέσα από τους πίνακες ζωγραφικής στον τοίχο ενός ξενοδοχείου. Εξάλλου, και το όνομά του, Reincarnation, υποδηλώνει τη μετενσάρκωση, τη μεταφορά σε μια άλλη εποχή!


Ειδικά για την περίσταση, ο τραγουδιστής συνέθεσε το soundtrack «CC The World», μεταφέροντας μέσα από τους στίχους του, τις μπαρόκ εικόνες και τη χλιδή της Αυστρο-Ουγγρικής Αυτοκρατορίας.


Αναμένουμε με αγωνία το φίλμ αρχές Δεκεμβρίου! Προς το παρόν πάρτε μια γεύση από το τρέιλερ εδώ:

{youtube}cGXqK0vfKbE{/youtube}