Το πιο όμορφο παιδί στον κόσμο, είναι 9 ετών και συγκεντρώνει ΜΟΝΟ επικριτικά σχόλια

Γωγώ Φούντα
Το πιο όμορφο παιδί στον κόσμο, είναι 9 ετών και συγκεντρώνει ΜΟΝΟ επικριτικά σχόλια

Και όχι άδικα...

To να μην επιτρέπεις σε ένα παιδί να ζήσει την παιδική του ηλικία, με ό, τι αυτή συνεπάγεται, είναι άσχημο και σίγουρα κατακριτέο. Αντί για παράδειγμα, να το ενδιαφέρει μόνο το σχολείο και το παιχνίδι, να πρέπει να εργαστεί και φυσικά να φέρει χρήματα στο σπίτι, χρησιμοποιώντας κάποιες φορές, μόνο την εμφάνισή του! Θα μας πείτε βέβαια, ότι από το να έχεις νήπια, να δουλεύουν πιο σκληρά και από ενήλικες στις χώρες του Τρίτου Κόσμου, είναι προτιμότερο να έχεις το παιδί σου να χαμογελάει στο φακό και να βγάζει τα δικά του χρήματα. Είναι όμως έτσι;

Η Kristina Pimenova λοιπόν, είναι μία 9χρονη Ρωσίδα, η οποία χωρίς υπερβολή, είναι ίσως το ομορφότερο παιδί στον κόσμο. Εκτός από τα υπέροχα καστανόξανθα μαλλιά, τα μεγάλα μπλε της μάτια και το καλλίγραμμο σώμα της, η μικρή είναι και μία ταλαντούχα γυμνάστρια η οποία διαπρέπει στην ενόργανη γυμναστική. Ωστόσο, η μαμά της Glikeriya Shirokova, δεν μένει εκεί, και αφού σιγουρεύτηκε για το φυσικό κάλλος της κόρης της, την... έβγαλε στο κλαρί ήδη από την ηλικία των 3 ετών, όπου και συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας του κόσμου.

Η μαμά της λοιπόν, η οποία είναι πρώην μοντέλο, φυσικά, και ο πατέρας της, Ruslan Pimenov διάσημος Ρώσος ποδοσφαιριστής, δηλώνουν πολύ προσεκτικοί με τη δημόσια εικόνα της κόρης τους, και την προστατεύουν υπερβολικά πολύ από σεξιστικά κυρίως σχόλια. Τα οποία όπως αντιλαμβάνεστε, είναι αμέτρητα, ειδικά κάτω από φωτογραφίες όπου φαίνονται στο μεγαλείο τους τα μακριά πόδια της Kristina, την οποία προηγουμένως η μαμά της έχει ντύσει με... καυτό σορτς.

Εκτός βέβαια από τα σεξιστικά σχόλια δεν είναι λίγα και εκείνα, από αγανακτισμένους χρήστες του διαδικτυου, οι οποίοι γίνονται έξαλλοι βλέποντας ένα κοριτσάκι, με μακιγιάζ και ρούχα 20χρονης, να ποζάρει με νάζι και σκέρτσο σαν επαγγελματίας μοντέλο.

Εμείς έχουμε να πούμε, ότι μπορεί η μικρή να είναι πραγματικά πανέμορφη, αλλά στη θέση της μαμάς της, θα την παροτρύναμε να ασχοληθεί με τη γυμναστική και να αφήσει το modeling για αργότερα.

Διαβάστε ακόμη:

Φίλις Ντόροθι Τζέιμς: Πέθανε η διάσημη συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων

Η συγκλονιστική εξομολόγηση μιας μητέρας της οποίας η κόρη πεθαίνει από καρκίνο