Σε 27 μέρες Χριστούγεννα! Δες τα 11 πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν τις γιορτές

Σε 27 μέρες Χριστούγεννα! Δες τα 11 πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν τις γιορτές

Η απόλυτη χριστουγεννιάτικη λίστα είναι εδώ

tumblr inline necub8aLgk1ra6sid
tumblr static tumblr static a0w0hd91a74ggg00g48k0kwg0 1280

1. Αν σκέφτεσαι πως θες να αποδράσεις τις ημέρες των γιορτών μπες τώρα στο διαδίκτυο και βρες τα πιο συμφέροντα πακέτα διακοπών. Κλείσε τα σήμερα κιόλας ή επισκέψου κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο - αυτή τη στιγμή έχουν πακέτα σε ονειρεμένους προορισμούς σε αρκετά προσιτές τιμές.

2. Πρωτοτύπησε και στείλε χριστουγεννιάτικες κάρτες. Μπες στο κλίμα των Χριστουγέννων, πηγαίνοντας σε ένα κατάστημα με γραφική ύλη και αγοράζοντας εορταστικές κάρτες για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Έτσι και θα σε μπεις σε εορταστική διάθεση και οι δικοί σου θα λατρέψουν την έκπληξη όταν δουν στο ταχυδρομείο τους τον κόκκινο φάκελό σου.

3. Αγόρασε δώρα για τους φίλους σου και τύλιξέ τα μόνη σου. Πάρε χαρτί για δώρα και κορδέλες και αφιέρωσε ένα απόγευμα για να τα τυλίξεις όλα εσύ. Βάλε στο mp3 να παίζει το "All I Want for Christmas" και άστο να παίζει στο replay.



4. Βρες τώρα τι θα φορέσεις στα ρεβεγιόν. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να τρέχεις στα μαγαζιά τις ημέρες των Χριστουγέννων. Οι πιθανότητες λένες πως δεν θα βρεις το νούμερό σου, η ουρά στα δοκιμαστήρια θα είναι ατελείωτη και ο χρόνος δεν είναι ποτέ αρκετός για την καλύτερη αγορά.

5. Κάνε ένα budget για το πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις για τις γιορτινές μέρες. Μοίρασε τα έξοδα σε δώρα, εξόδους και τραπέζια στο σπίτι. Δεν είναι σπάνιες οι φορές που καταλήγεις την Πρωτοχρονιά με μερικά μόλις ευρώ στο πορτοφόλι σου και να μην ξέρεις από που να δανειστείς!

6. Βγάλε τα χριστουγεννιάτικά σου και στόλισε το σπίτι σου (αν δεν το έχεις κάνει ακόμα). Αγόρασε μερικά κεριά για να πεις ότι πήρες κάτι καινούριο για φέτος. Δοκίμασε ακόμα και να φτιάξεις τα δικά σου στολίδια με υλικά που έχεις στο σπίτι. Εμείς, πάντως, σου ετοιμάζουμε πολλές πρωτότυπες ιδέες- γιαυτό... stay tuned!

7. Μία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα κάνε μια γενική στο σπίτι. Εκμεταλλεύσου ένα σαββατοκύριακο και καθάρισέ το εξονυχιστικά. Πρώτον για να νιώσεις εσύ καλά, δεύτερον για να μην καθαρίζεις μέσα στις γιορτές και τρίτον γιατί οι "ξαφνικές" επισκέψεις συγγενών θα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

tumblr inline msv73usE1y1qz4rgp

8. Το beaute είναι στο πρόγραμμα! Κλείσε εγκαίρως ραντεβού για mani-pedi, κάνε ένα ξεσκαρτάρισμα στο νεσεσέρ σου, ψάξε το μακιγιάζ και το χτένισμα που θα ήθελες να κάνεις στα ρεβεγιόν και κάνε κλικ εδώ αν θέλεις να μάθεις να βάφεσαι τέλεια μόνη σου. Έχεις χρόνο να κάνεις εξάσκηση!

9. Αγόρασε λουλούδια και στόλισε το σπίτι. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το αλεξανδρινό και άλλα εποχικά λουλούδια που μπορούν να αλλάξουν τη διάθεσή σου.

10. Αν αποφασίσεις να κάνεις ένα γεύμα για τους φίλους σου στο σπίτι στήσε έγκαιρα το μενού και ετοίμασε μια λίστα αγορών - στατιστικά, όσο πιο νωρίς και χωρίς άγχος κάνεις αυτή τη δουλειά, τόσο πιο πιθανό είναι να μην τρέχεις τελευταία στιγμή για υλικά που ξέχασες ή δεν βρίσκεις. Βρες τα σερβίτσια που θα χρησιμοποιήσεις και τι διακόσμηση θα κάνεις στο τραπέζι.

11. Αγόρασε εσώρουχα. Οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως για να είναι ευτυχισμένο το νέο έτος πρέπει να φοράς κόκκινα εσώρουχα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Μην το ρισκάρεις!

Διαβάστε ακόμη:

Η συγκλονιστική εξομολόγηση μιας μητέρας της οποίας η κόρη πεθαίνει από καρκίνο