Χριστούγεννα στην Αθήνα; Τι θα κάνεις, πού θα πας & πόσο θα πληρώσεις!

Χριστούγεννα στην Αθήνα; Τι θα κάνεις, πού θα πας & πόσο θα πληρώσεις!

Oδηγός διασκέδασης μέχρι την Πρωτοχρονιά για εσάς που κινείστε πολύ!

Μπες στο πνεύμα των εορτών απολαμβάνοντας τις πιο οικονομικές και ξεχωριστές προτάσεις διασκέδασης που πρόσφερει η Αθήνα τις ημέρες των γιορτών...

2051dd61da54809509411f9fe7294322
Sushi-5-1

Χριστουγεννιάτικη διασκέδαση στη Snowland
Ντύσου ζεστά, βάλε τo χρωματιστό σου κασκόλ και άσε το παιδί που κρύβεις μέσα σου να ζήσει στιγμές απόλυτης χριστουγεννιάτικης διασκέδασης. Η πιο χιονισμένη γειτονιά της Αθήνας βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και θα σας παρασύρει σε εκπλήξεις, τραγούδια και την καλύτερη παγωμένη πίστα της πόλης! Στα συν της επίσκεψης οι φωτογραφίες που θα βγάλετε με τον Άγιο - Βασίλη, την Ντόρα την Εξερευνήτρια και τον Μπομπ τον Σφουγγαράκι! Όλες οι δραστηριότητες με 7 ευρώ.
Σπύρου Λούη & Κύμης, Ο.Α.Κ.Α. Καλογρέζα, Μαρούσι


Πεινάς;
Στις 17/12 το γνωστό ιαπωνικό ρεστοράν Inbi μετακομίζει από το κέντρο στα νότια προάστια. Με την ίδια ομάδα στην κουζίνα του και νέα πρόσωπα στη μπάρα το εστιτόριο πρέπει να μπει στη λίστα σας για τους γαστρονομικούς σας προορισμούς τις γιορτινές αυτές ημέρες. Λαζαράκη 26, Γλυφάδα, 210 9680606.

11410

Πλανητήριο... γιατί πρέπει να το δεις από κοντά
Στο Ίδρυμα Ευγενίδου οι εκπαιδευτικές προβολές συνεχίζονται και τις γιορτές με την προβολή Το Άστρο των Χριστουγέννων να ξεχωρίζει στις προτιμήσεις μας αυτές τις ημέρες! Λεωφ. Συγγρού 387, Παλαιό Φάληρο, τηλ:2109469600, Είσ.: ενήλικοι € 6-8, παιδιά € 4-5.

tumblr static tumblr m8452cdc7w1qc0i43
assets LARGE t 420 12793536 type12128


Ιανός Bazaar
- Προσφορές για βιβλιοφάγους!

Μέχρι τις 31/12 θα βρεις στο κατάστημα του Iανός το καλύτερο bazaar βιβλίων. Mυθιστορήματα, μελέτες, δοκίμια, λευκώματα, παιδικά βιβλία, CDs και DVDs σε τιμές από € 1. Ιδανικό για να κάνετε πολλά δώρα στους βιβλιοφάγους φίλους σας, αλλά και σε εσάς. Ακαδημίας 34, Ημέρες / ώρες: Δευτ.-Παρ. 10 π.μ.-9 μ.μ. Σάβ. 10 π.μ.-6 μ.μ.


Για τους λάτρεις της Ιστορίας
Ξεκινάμε την πραγματική βόλτα μας στην κρύα πόλη με μια νέα έξυπνη πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων για όλους. Το πρόγραμμα των δωρεάν ξεναγήσεων, μια περιήγηση στον πολιτιστικό πλούτο και τις ομορφιές της πόλης, από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 10.30 π.μ. θα μας ξεναγήσει στο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΟΥΣΕΙΟ που αξίζει πραγματικά να επισκεφτείτε. Σημείο συγκέντρωσης: Είσοδος του μουσείου, Βασιλίσσης Σοφίας 22. Για τη συμμετοχή στις ξεναγήσεις είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα. 210 3313038, 210 3240472.

Maraveyas-Patra


Άγια Νύχτα με τον Maraveyas Ilegal

Με μουσικές που απλώνονται σε πολλούς χώρους και πεδία, από σουινγκάτη τζαζ μέχρι παλιά στάνταρντ και από χορευτικά 'πνευστά" ριφ μέχρι πειραγμένα ελληνικά, ο Κωστής Μαραβέγιας εντυπωσιάζει το κοινό σε κάθε live με το ταλέντο, αλλά και το χιούμορ του. Στις 22/12 είναι έτοιμος να επαναλάβει τη γιορταστική του μουσική μέσα σε απόλυτα ταιριαστό κλίμα στο "Βοτανικός Live". Εισιτήρια: www.viva.gr

christmas-factory


Christmas Factory στο Γκάζι

Ο όμορφος χώρος της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, μεταμορφώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο μεγαλύτερο και πιο παραμυθένιο εργοστάσιο Χριστουγέννων, στο Christmas Factory! Μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου το ευρωπαϊκών προδιαγραφών θεματικό πάρκο, Christmas Factory σας περιμέμενει στην Τεχνόπολη, μαζί με τους βοηθούς του Άγιου Βασίλη...αυτοπροσώπως, με παιχνιδιάρικα ξωτικά και πολλή φαντασία για να προσφέρει την μαγεία των Χριστουγέννων και να αγκαλιάσει τους χιλιάδες μικρούς και μεγάλους επισκέπτες που καταφθάνουν από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.
Κάθε μέρα το υπέροχο έργο του Όσκαρ Ουάιλντ «Ο Εγωιστής Γίγαντας» θα δίνει 2 παραστάσεις το πρωί ενώ τα απογεύματα κάθε Σαββατοκύριακου θα παρουσιάζονται 6 διαφορετικά θεατρικά δρώμενα. Και η μουσική θα έχει την τιμητική της!
Με 5 ευρώ (το άτομο) δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής σε 8 δωρεάν δράσεις.
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι
Προπώληση εισιτηρίων: www.tickethour.com (με χρέωση πιστωτικής κάρτας) και τηλεφωνικά στο 210-8938111 (με χρέωση πιστωτικής κάρτας)

11478181773 e8b3da5bff z

Χριστουγεννιάτικο Jamjar στην Ερμού
Στον... πυρετό των μπαζάρ, έρχεται να προστεθεί και το δεύτερο xmas.jamjar.bazaar. Από τις 10.30 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ. παλιοί και νέοι δημιουργοί σας περιμένουν να ανακαλύψετε τις... πραμάτειες τους. Ρούχα, βραχιόλια, δαχτυλίδια, κολιέ, διακοσμητικά για το σπίτι, παιδικά είδη και γούρια είναι μόλις μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να βρείτε και να δωρίσετε αυτές τις γιορτές στους αγαπημένους σας ή και -γιατί όχι- και σε εσάς τους ίδιους.


2009 1

Πού θα κάνετε Πρωτοχρονιά;
Χαρούμενη και μελωδική η γιορτή για την υποδοχή του 2015 την οποία διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων και φέτος στην Αποστόλου Παύλου, με μουσικές και πυροτεχνήματα! Γιατί όχι;

bigeyes1
Rockefeller-Center-Ice-Skating-Rink-and-Christmas-Tree-New-York-Stock-Photos

Για την πρώτη ημέρα του έτους!
Την 1η Ιανουαρίου το Hollywood μας επιφυλάσσει την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου Big Eyes του σκηνοθέτη Tim Burton και με πρωταγωνίστρια την πάντα εκπληκτική Amy Adams. H ταινία κυκλοφορεί από την Odeon και αν γιορτάσετε το 2015 με μια ταινία αυτή πρέπει να είναι η πρώτη της χρονιάς!


Σημείωση για τους λάτρεις του πατινάζ!
Όρεξη για... γλίστρες να έχεις και θα βρεις σε όποιο χριστουγεννιάτικο χωριό κι αν μπεις. Και ακόμη σε πάρκα και πλατείες (Νέα Σμύρνη, Μαρούσι, Άλσος Περιστερίου), δίπλα στη θάλασσα (Μαρίνα Φλοίσβου) και κλασικά στο εμπορικό κέντρο AthensHeart.

Διαβάστε ακόμη:

Ποιοι είναι οι πιο ωραίοι χριστουγεννιάτικοι προορισμοί στην Ελλαδα... για δύο;