H είδηση της χρονιάς: Η πλαστική επέμβαση που θα ενθουσιάσει τις γυναίκες όλου του κόσμου

Γωγώ Φούντα
H είδηση της χρονιάς: Η πλαστική επέμβαση που θα ενθουσιάσει τις γυναίκες όλου του κόσμου

Μιλάμε για πραγματική επανάσταση

Φίλη εκεί έξω που είσαι εθισμένη στα social media και τη στενή παρακολούθηση των όσων γίνονται στο θαυμαστό κόσμο της showbiz, που χαζεύεις τις διάσημες καλλονές και γίνεσαι έξαλλη που δεν μπορείς κι εσύ να είσαι σαν αυτές, σου έχουμε την απόλυτη λύση προκειμένου να μπορέσεις κι εσύ να αποκτήσεις τα πιο διάσημα οπίσθια του κόσμου.

Ναι λοιπόν, η πίσω όψη της Kim Kardashian, δεν είναι πια όνειρο απατηλό και μακρινό, αλλά βρίσκεται στο Miami και κοστίζει μόλις... 60$! Συγκεκριμένα, τον τελευταίο καιρό έχει γίνει ένας μικρός χαμός σε social media, καθώς μία... υποθέτουμε ωραιοπαθής κυρία, διατυμπανίζει ότι απέκτησε πιο πεταχτά και σφιχτά οπίσθια με μία επαναστατική μέθοδο, την οποία μπορεί κάποιος να βρει, για την ώρα, μόνο σε ιατρείο του Miami.

Μάλιστα, για να είναι και πιο αληθοφανής, έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες των οπισθίων της, πριν και μετά, και ομολογουμένως η διαφορά είναι όντως εντυπωσιακή. Αν σας προβληματίζει η πολύ χαμηλή τιμή, να σας ενημερώσουμε, ότι δεν πρόκειται για πλαστική επέμβαση ακριβώς, αλλά για μία πολύ πιο απλή διαδικασία, διάρκειας 45 λεπτών και χωρίς αναισθησία, που περιλαμβάνει... 2 βεντούζες οι οποίες τοποθετούνται στους 2 γλουτούς και ρουφούν το δέρμα με αποτέλεσμα αυτό να διογκώνεται και να τσιτώνει!

Όπως και η ίδια είπε, με την μέθοδο αυτή, δεν αποκτάς μόνο πιο... εντυπωσιακά οπίσθια αλλά μειώνεις την κυτταρίτιδα και αποκτάς πιο απαλό και λείο δέρμα. Όπως αντιλαμβάνεστε, αμέτρητες κυρίες ενθουσιάστηκαν και ζήτησαν περισσότερες λεπτομέρειες, μιας και τελικά η γυναικεία ματαιοδοξία είναι ανεξάντλητη.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν προτείνουμε την εν λόγω διαδικασία και απλά την παραθέτουμε ως είδηση.

Διαβάστε ακόμη:

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του πρώην μοντέλου, που δέχτηκε επίθεση στο πρόσωπο με οξύ

Ποιο πασίγνωστο μοντέλο στηρίζει δημόσια την Ισμήνη Νταφοπούλου για Μις Yφήλιος;

Είναι όντως η Halle Berry; Εμφανίστηκε δίχως ίχνος μακιγιάζ και απορήσαμε