Βεβαιώσου! 11 σημάδια ότι είσαι η φίλη που όλοι ονειρεύονται να αποκτήσουν

Βεβαιώσου! 11 σημάδια ότι είσαι η φίλη που όλοι ονειρεύονται να αποκτήσουν

Eίσαι φίλη - όνειρο ή φίλη - φίδι;

Η φιλία χρειάζεται προσπάθεια, χρόνο και πάνω απ' όλα να είσαι δοτικός. Μια φίλη κρίνεται σε πολλά... στα καλά, στα δύσκολα, αλλά και στα 11 χαρακτηριστικά που θα διαβάσεις παρακάτω...

1.
Κανονίζεις τα πάντα εσύ. Βρίσκεις το εστιατόριο που θα πάτε, κάνεις την κράτηση στο όνομά σου, διαλέγεις την ώρα και ενημερώνεις μία μία όλες τις φίλες σου τι ώρα να είναι εκεί. Και δεν στο ζητάνε αυτές... Το κάνεις γιατί σε ευχαριστεί.

2. Μπορείς να πείσεις τους φίλους σου να κάνουν οτιδήποτε. Γιατί τους εμπνέεις, γιατί σε εμπιστεύονται, γιατί τους ξέρεις καλά και δίνεις συμβουλές με βάση τη δική τους προσωπικότητα.

3. Είσαι εκείνη που όλοι τηλεφωνούν για να τους δώσεις λύση. Είτε αφορά προσωπικά τους προβλήματα είτε προβλήματα στη δουλειά η παρέα τρέχει σε εσένα για μια καλή γνώμη.

4. Βγάζεις σε κάθε φίλο σου τον καλύτερο εαυτό του. Έχεις την ικανότητα να αναγνωρίσεις πως η ντροπαλή φίλη σου έχει απίστευτο χιούμορ, αλλά ντρέπεται να το εξωτερικεύσει. Χάρη σε σένα τελικά ανοίχτηκε και τώρα είναι η αστεία της παρέας.

5. Όλοι με σένα περνούν αξέχαστα. Όχι μόνο σε θέλουν στις εξόδους τους και σε παρακαλούν, αλλά υπόσχονται να πληρώσουν εκείνοι τα ποτά σου απλά και μόνο για να έρθεις.

6. Είσαι ο συνδετικός κρίκος με τα άτομα της παρέα. Μπορεί όλα τα άτομα της παρέας να μην ταιριάζουν μεταξύ τους, αλλά λένε ναι στις συναντήσεις γιατί τους οργάνωσες εσύ.

7. Είσαι πάντα στην ώρα σου. Αν σκεφτείς πως εσύ συντόνισες όλες τις λεπτομέρειες της συνάντησης η πιθανότητα να τις στήσεις δεν υπάρχει ως σενάριο.

8. Δεν θυμώνεις με τους φίλους σου, απλά απογοήτευσε. Άργησαν στο ραντεβού που είχατε; Δεν ξεκινάς να τα χώνεις απλώς περίμενες καλύτερα από αυτούς. Και τους το λες με τον πιο ήρεμο τρόπο.

9. Πάντα εσύ οδηγείς. Γιατί; Γιατί όλοι εμπιστεύονται εσένα ότι δεν θα πιεις, ότι ξέρεις όλους τους δρόμους και θα τους πας όλους σπίτι.

10. Αν κάποιος τα βάλει με κάποια φιλενάδα σου τα έχει βάλει και μαζί σου. Τον ξεκόβεις σαν να είχε προσβάλλει εσένα.

11. Δεν χαλάς τον χρόνο σου με τοξικές φιλίες. Έχεις καταλάβει πως η ζωή είναι πολύ μικρή και η φιλία πολύ σημαντική για να τα ξοδεύεις σε ανούσιες σχέσεις.

Αν έχεις όλα αυτά ή τουλάχιστον τα περισσότερα από αυτά μπορείς να στείλεις το άρθρο στις φίλες σου να δουν πόσο τυχερές είναι!

Διαβάστε ακόμη:

«Ιδανικές» αναλογίες: Πώς άλλαξε ο σωματότυπος της γυναίκας στο πέρασμα των χρόνων;