Και το Όσκαρ πάει στον… Stoiximan.gr

Και το Όσκαρ πάει στον… Stoiximan.gr

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας με μεγάλο ενδιαφέρον. Εκτός από μεγάλα παιχνίδια ποδοσφαίρου σε πρωταθλήματα, Κύπελλα και Champions League, στις 22 του μήνα έρχονται τα Όσκαρ.

Ο Stoiximan.gr, που σας προσφέρει τεράστιο εύρος ειδικών στοιχημάτων, νόμιμα και με ασφάλεια, δε θα μπορούσε να λείψει και από αυτό το μη αθλητικό, αλλά πολύ ενδιαφέρον και δημοφιλές γεγονός. Έτσι, υπάρχουν ήδη πολλά στοιχήματα στο site του Stoiximan.gr, που μπορείτε να επιλέξετε για τα Βραβεία της Ακαδημίας.

Από το 2011, όταν και άλλαξαν οι κανονισμοί κι επιτρέπονται 5 έως 10 ταινίες στην κατηγορία «Καλύτερη Ταινία», ο αριθμός τους ήταν πάντα εννιά, ενώ φέτος για πρώτη φορά, υπό το νέο αυτό καθεστώς, είναι οκτώ.

Φαβορί για «Καλύτερη Ταινία» στον Stoiximan.gr είναι το Birdman σε απόδοση 1,55, ενώ δεύτερο φαβορί είναι το Boyhood, μια ταινία, που γυρίστηκε σε διάστημα δώδεκα ετών, στο 2,40.

Κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία προκύπτουν από τα υπόλοιπα βραβεία, που απονέμονται επίσης, αυτή την περίοδο. Aπό το 2007, όποια ταινία παίρνει το βραβείο στα Βραβεία PGA (Producers Guild of America) κερδίζει και το βραβείο της «Καλύτερης Ταινίας» στα Όσκαρ. Φέτος, το βραβείο στα PGA κέρδισε το Birdman.

Το site του Stoiximan.gr προσφέρει ακόμα περισσότερες κατηγορίες στοιχημάτων για τα Όσκαρ 2015, ενώ δημιούργησε το παρακάτω πολύ ενδιαφέρον infographic για τα φετινά βραβεία.

Infographic Stoiximan 600x1200 Sportsbook Entertainment Oscars 2015 c76ab

Απολαύστε υπεύθυνα...