Αυτή είναι η καλύτερη ώρα να ποστάρετε τις selfies σας στο Instagram!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτή είναι η καλύτερη ώρα να ποστάρετε τις selfies σας στο Instagram!

...και φυσικά να παίρνετε περισσότερα likes!


Τι άλλο θα διαβάσουμε, αναρωτιόμαστε διαβάζοντας έρευνες που μας υποδεικνύουν ακόμη και την ώρα που οι selfies μας θα παίρνουν περισσότερα likes! Κι όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα της Huffington Post και με τη βοήθεια του Latergramme, η «κατάλληλη» μέρα και ώρα για να ποστάρετε τις φωτογραφίες σας είναι κάθε Τετάρτη κατά τις 5 το απόγευμα.

Κατά μέσο όρο, διαπιστώθηκε ότι στις 2 το πρωί και στις 5 το απόγευμα είναι οι καλύτερες ώρες για να δημοσιεύετε τις φωτογραφίες σας και οι followers σας να δηλώνουν την αποδοχή τους, κάνοντας like, ενώ οι ώρες 9 το πρωί και 6 το απόγευμα δεν παρουσιάζονται ως και οι ιδανικότερες.

bfa90abc4f9fc4b3260e3db836397977 f76dc

Ο ίδιος ο ιδρυτής του Latergramme, Matt Smith, δίνει τις δικές του εξηγήσεις:
«Πιστεύουμε ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι λίγοι άνθρωποι ποστάρουν εκείνη τη στιγμή ενώ ταυτόχρονα οι συνδεδεμένοι χρήστες στο Instagram είναι αρκετοί εκείνη την ώρα. Με άλλα λόγια, οι φίλοι σας είναι εκεί, ψάχνοντας να κάνουν like.»

Η ίδια έρευνα, παρουσιάζει τις ώρες- «κλειδιά» κάθε ημέρας, μιας και ποικίλλουν ανάλογα με τη μέρα. Έτσι, για παράδειγμα, τη Δευτέρα οι ιδανικές ώρες είναι 7 και 10 το βράδυ, ενώ την Παρασκευή 1 τα ξημερώματα και 8 το βράδυ.

Αν λοιπόν, ανήκετε στους φανατικούς του είδους, αυτή η έρευνα σίγουρα θα αλλάξει τη νοοτροπία σας, αν πάλι όχι, απολαύστε τις στιγμές σας και ποστάρετε πραγματικά όποια ώρα θέλετε τις φωτογραφίες σας!