Πόζαρε στο φακό με… επαγγελματισμό μοντέλου παίρνοντας τις 5 καταλληλότερες στάσεις!

Πόζαρε στο φακό με… επαγγελματισμό μοντέλου παίρνοντας τις 5 καταλληλότερες στάσεις!

Άφησέ τους όλους… άφωνους! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι οι παρακάτω 5 προϋποθέσεις

Πόσες είναι οι φορές που ζήλεψες φωτογραφίες άλλων, ενώ παράλληλα απόρησες που εσύ δεν μπορείς να έχεις ούτε μια καλή απαθανατισμένη στιγμή σου; Αν είσαι και εσύ από εκείνες που πιστεύουν πως με φωτογένεια... γεννιέσαι και δεν γίνεσαι, σε πληροφορούμε πως κάνεις μεγάλο λάθος.


Και μπορεί να προσπαθείς με το κατάλληλο make up και φωτισμό να πετύχεις ένα, αν μη τι άλλο, αξιόλογο αποτέλεσμα, ωστόσο, εξίσου σημαντικό ρόλο παίζουν και οι πόζες που θα επιλέξεις να πάρεις, προκειμένου να φανείς χαριτωμένη, φυσική, σέξι, ανεπιτήδευτη. Παρακάτω σου παρουσιάζουμε 5 από τις καλύτερες και πιο safe επιλογές, για να κοιτάξεις την επόμενη φορά το φακό σαν ένα πραγματικό μοντέλο!


1.Βάλε το χέρι στη μέση σου

fkv6poxm55142880dc265365215882 b0344


Οι φορές που ποζάρεις όρθια, μη μπορώντας να αποφασίσεις που ακριβώς να βάλεις τα χέρια σου, με αποτέλεσμα να τα έχεις απλά... κρεμασμένα, είναι σίγουρα πολλές. Αν θέλεις μια 100% αποτελεσματική στάση, προκειμένου να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, απλά βάλε το χέρι στη μέση σου. Αποτελεί μια από τις πιο κλασικές στάσεις για όσες ξέρουν καλά πώς να ποζάρουν. Και μάλλον δεν έχουν άδικο, αφού το μόνο βέβαιο είναι πως το αποτέλεσμα θα σε κολακεύει σε όλες τις φωτογραφίες.


2.Μην σκύβεις το κεφάλι σου

xlkw5fk45514288074711741106122 074ab


Ειδικά σε περιπτώσεις, όπου είσαι ντυμένη επίσημα και έχεις αφήσει ακάλυπτους ώμους και πλάτη, σίγουρα το να σκύβεις το κεφάλι σου δεν είναι και τόσο κολακευτικό. Μπορεί να μην δώσεις μεγάλη βαρύτητα στο συγκεκριμένο σημείο παρατηρώντας την φωτογραφία, ωστόσο, αν έχεις ψηλά το βλέμμα σου , αποκαλύπτεις το λαιμό σου, το σώμα σου παίρνει καλύτερη στάση και το αποτέλεσμα σίγουρα σε ανταμείβει.


3.Μην κοιτάς στο φακό

jij5hkka551867df8e083337418243 2c7c1


Δεν είναι ανάγκη να κοιτάς στο φακό σε κάθε σου φωτογραφία. Κοιτάζοντας αλλού καταφέρνεις πανεύκολα να δώσεις μια πιο καλλιτεχνική πινελιά στο αποτέλεσμα. Κοίταξε τον ουρανό, κάτω στο έδαφος ή εστίασε το βλέμμα σου σε κάτι που υπάρχει γύρω σου, δίνοντας ένα όχι και τόσο στημένο αποτέλεσμα. Η φωτογραφία σου είναι βέβαιο πως θα κερδίσει τα περισσότερα likes!


4.Λύγισε ελαφρώς τη μέση σου

bl6fds7955186835718d4430788316 97ffe

Αν ο στόχος σου είναι να δείχνεις σέξι, σίγουρα μια από τις καταλληλότερες λύσεις είναι να λυγίσεις το σώμα σου, στο σημείο της μέσης. Καμία δεν έδειξε ποτέ σέξι ποζάροντας σαν... στρατιωτάκι. Με τον τρόπο αυτό, τα πιο θηλυκά σημεία του σώματός σου, που δεν είναι άλλα από το στήθος και τους γοφούς σου, θα τονιστούν περισσότερο και μαζί με αυτά και το σεξ απίλ σου. Φρόντισε όμως να μην το παρακάνεις και η φωτογραφία σου, κατά τα άλλα, να παραμείνει απλή, πετυχαίνοντας έτσι ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, για να μην φτάσεις στο άλλο άκρο και δείχνεις... αστεία!

5.Don't say... cheese!

mpj5c7f3551868848547c210507732 9a267


Δεν είναι ανάγκη να χαμογελάς σε όλες σου τις στιγμές που σε αποτυπώνει ο φωτογραφικός φακός. Αναλογίσου τις φωτογραφίες των μοντέλων ή των αγαπημένων σου διάσημων κυριών που παρατηρείς. Ως επί το πλείστον, το σοβαρό ύφος προτιμάται, για να επιτευχθεί ένα αρκετά θηλυκό και σέξι λουκ όταν ο φακός τις απαθανατίζει. Έτσι και εσύ, αν θέλεις να δείχνεις γυναίκα, και όχι χαριτωμένο κοριτσάκι, φρόντισε να μην χαμογελάς διάπλατα.

Διαβάστε ακόμη:

Και εκείνοι έχουν ανασφάλειες! 5 σημεία του σώματός τους που τους κάνουν να... ντρέπονται!

Ακόμη ένα πάρτι αυτό το Σάββατο; Οι τρόποι να γνωρίσεις τον άντρα της ζωής σου!