Jamie Lannister vs Jon Snow: Ποιο είναι το πιο σέξι αγόρι του Game Of Thrones;

Jamie Lannister vs Jon Snow: Ποιο είναι το πιο σέξι αγόρι του Game Of Thrones;

Η Γωγώ Φούντα και η Ελίνα Μακροδημήτρη «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» και τα συμπεράσματα δικά σας

Δευτέρα σήμερα, και για όλους εμάς του ορκισμένους φανς του Game Of Thrones είναι μία πολύ ιδιαίτερη μέρα. Μάλιστα συγκεκριμένα σήμερα, το κλίμα είναι βαρύ, γιατί θα παρακολουθήσουμε-κάποιοι έχετε ήδη-το τελευταίο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου. Ναι ξέρουμε, η ζωή χωρίς το Got για περίπου ένα χρόνο-Θεέ μου είναι μεγάλο το διάστημα-θα είναι λίγο... κενή αλλά και τι να κάνουμε; Το ξέραμε από την αρχή αυτό! Παρόλα αυτά, επειδή εμείς αντιλαμβανόμαστε την αγάπη σας για το σήριαλ αυτό, αλλά και το σύνδρομο στέρησης που όλοι θα βιώσουμε, κάποιοι σε μεγαλύτερο βαθμό ίσως, είπαμε να κάνουμε ένα μικρό αφιέρωμα, και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, διάλογο-διαφωνία σχετικά με τα 2 πιο καυτά αγόρια της σειράς. Jamie Lannister vs Jon Snow και εσείς απλά διαλέξτε στρατόπεδο!

Game-Of-Thrones-Season-2-Jaime-Lannister 50610

Πάντα αγκαλιά με τη Cersei

game-of-thrones-cersei-jaime-close 7c5cf

#ΤeamJamie: Kαι τα μυαλά στα κάγκελα θα έλεγα εγώ. Ο Jamie Lannister λοιπόν, μπορεί να έχει 3 παιδιά με τη δίδυμη αδερφή του-σουτ ο κόσμος το' χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι- ο συμπαθής Joffrey βέβαια δε βρίσκεται πια ανάμεσά μας, μπορεί να είναι διάσημος σε όλο το Westeros ως Kingslayer (Bασιλοσφαγέας) και μπορεί στο πρώτο μόλις επεισόδιο να έριξε τον Bran Stark από ένα παράθυρο-έτσι απλά-αλλά βρε παιδιά, πώς να αγνοήσεις το γεγονός ότι είναι ένα από τα πιο ωραία αρσενικά που είδαμε εσχάτως; Είναι αυτά τα μαλλιά; Αυτά τα μάτια; Αυτό το χαμόγελο; Όλα αυτά και τόσα άλλα; Ναι, μας αρέσει ακόμα και με ένα μόλις χέρι- εκείνο το κάθαρμα που του το έκοψε είναι πλέον νεκρός- δικαίωση βρε κορίτσια! Τελοσπάντων, μπορεί το αγόρι αυτό να ξεκίνησε ως ένα από τα πιο μοχθηρά πλάσματα του σήριαλ, αλλά εξελίχθηκε σε έναν δίκαιο και ψυχοπονιάρη άντρα-η Brienne έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτό- κάτι που τον έκανε ακόμα πιο γοητευτικό και ακαταμάχητο! Επίσης να σημειώσουμε, ότι πολύ θα θέλαμε το αγόρι μας, να καταλήξει με την μεγαλόσωμη πολεμίστρια-I'm not a knight Podrick-και να κάνουν πολλά ξανθά παιδιά. Ας ακούσουμε τώρα και την εκδοχή της αγαπητής Ελίνας.

JonSnowS3Promo 207da

O πρώτος και μέχρι στιγμής μοναδικός έρωτας του Jon, Ygritte. Δυστυχώς μας άφησε και αυτή!

o-JON-SNOW-YGRITTE-facebook 7e89d

#TeamSnow: Όχι, φίλη μου, Γωγώ. Ο Jamie-βασιλοκτόνος δεν είναι ο πιο hot άνδρας του Game of Thrones. Γιατί; Γιατί ο Jon ο Snow είναι το πιο γοητευτικό αρσενικό της σειράς (εντάξει και ο Daario). Ο Jon είναι ο άντρας ο σωστός. Και ευαισθητούλης(θυμάσαι πόσο στενοχωρήθηκε με την Ygritte;) και αποφασιστικός. Μπορεί να είναι γλυκούλης, αλλά αν τα πάρει στο κρανίο, σκοτώνει και κανέναν White Walker. Επίσης, το μαλλί του είναι τόσο υπερτέλειο: Έχει προσωπικότητα από μόνο του. Να μιλήσω για στυλ; Ακόμη κι αν έξω έχει έρθει ο χειμώνας και πέφτουν χιονοστιβάδες, ο Snow έχει πάντα αυτό το ύφος είμαι-τόσο-ωραίος-και-το-ξέρω, που όπως και να το κάνεις, σε ρίχνει. Και γιατί, τέλος, είναι ακόμη πιο cute, που στην πραγματική του ζωή είναι αθεράπευτα ρομαντικός. Θέλεις κι άλλα;