Entourage: Γιατί πρέπει να δεις το ανδρικό «Sex and the City» (+trailer)

Entourage: Γιατί πρέπει να δεις το ανδρικό «Sex and the City» (+trailer)

Η θρυλική αντροπαρέα της τηλεόρασης κάνει comeback και μαζεύει όλο το Hollywood σε μία ταινία

Αν δεν είχες δει την τηλεοπτική σειρά, «Entourage», πραγματικά δεν ξέρεις τι χάνεις. Μιλάμε για μια πολύ επιτυχημένη σειρά που μοιάζει με το Sex and the City, έχει στυλ, λάμψη, δόξα, χρήμα, χιούμορ, σεξ, σχέσεις, showbiz και όλα αυτά δοσμένα μέσα από μια ανδρική ματιά(και τι ματιά – θα σου εξηγήσουμε τι εστί Adrian Grenier σε επόμενο άρθρο).

Δε χρειάζεται, παρ' όλα αυτά, να έχεις δει τη σειρά για να δεις την ταινία, γιατί η ιστορία συνοψίζεται στα εξής: Ο «όμορφος» της παρέας, Vincent Chase είναι αστέρας του κινηματογράφου, έχει ένα θεότρελο και πολύ στιλάτο ατζέντη, τον Ari Gold και τρεις φίλους, τον Eric, τον Turtle και τον Johnny Drama, τον ετεροθαλή αδελφό του σταρ, που προσπαθεί διακαώς να γίνει κι αυτός σταρ. Ο Vince θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, να σκηνοθετήσει, δηλαδή, την πρώτη του ταινία και τα σκηνικά που διαδραματίζονται μεταξύ των πρωταγωνιστών είναι, όπως καταλαβαίνετε, ξεκαρδιστικά.


Πολύ – πολύ γέλιο και cameos από ονόματα όπως Jessica Alba, Calvin Harris, Pharrell, Liam Neeson και Tom Brady ολοκληρώνουν τον εκρηκτικό συνδυασμό μιας ταινίας που θα δούμε οπωσδήποτε σε κάποιο θερινό σινεμά αυτή την Πέμπτη.