Robbie Williams: 7 + 1 πράγματα που δεν ήξερες για τη ζωή του!

Robbie Williams: 7 + 1 πράγματα που δεν ήξερες για τη ζωή του!

Με αφορμή τη σημερινή του εμφάνιση στη χώρα μας, θελήσαμε να τον μάθουμε λίγο περισσότερο. 

Μοιάζει να τα έχει όλα και, τελικά, μάλλον κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Πολυτάλαντος, εκκεντρικός, αντισυμβατικός και ένα από τα καλύτερα... κακά παιδιά της μουσικής βιομηχανίας, ο Robbie Williams βρίσκεται εδώ και χρόνια στην κορυφή των προτιμήσεων και καθόλου άδικα. Ούτε τυχαία. Το μοναδικό του ταλέντο τον έχει οδηγήσει σε μια καλλιτεχνική πορεία που δύσκολα θα μπορούσε να ανακόψει κανείς. Και τώρα μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε το μεγαλείο του και ζωντανά, με την αποψινή συμμετοχή του στο Rockwave Festival.


Εκείνο που ξαφνιάζει ωστόσο, δεν είναι μονάχα το ταλέντο του και οι αμέτρητες επιτυχίες του, που όλοι έχουμε αγαπήσει ή έστω σιγοτραγουδήσει, αλλά και διάφορες πτυχές της ζωής του, που είναι άγνωστες και επιβεβαιώνουν για ακόμη μια φορά πως... σαν αυτόν δεν υπάρχει άλλος.


1.Δεν οδηγεί!
Κι όμως, εμείς ίσως να θέλαμε να τον φανταζόμαστε πάνω σε κάποια μηχανή –κατά προτίμηση- ή να οδηγεί ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο, ωστόσο, ο ίδιος δεν έχει αποκτήσει μέχρι σήμερα ούτε δίπλωμα οδήγησης. Ο λόγος; Η υπερβολική κίνηση των μεγαλουπόλεων, που δεν αντέχει και τον αναγκάζει να παίρνει ταξί για τις μετακινήσεις του.

cafe-royal robbie-williams2 kl effdc


2.Στενές επαφές «τρίτου τύπου»
Τα παραφυσικά φαινόμενα είναι από τα πιο αγαπημένα ενδιαφέροντα του τραγουδιστή. Εκτός από τη συμμετοχή του σε σχετικό με εξωγήινη ζωή ντοκιμαντέρ, ο ίδιος έχει δηλώσει πως... τον έχουν επισκεφθεί εξωγήινοι. Και μάλιστα όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές. Η τελευταία μάλιστα, συνέβη αφότου έγραψε τραγούδι σχετικό με μια ανάλογη εμπειρία. Αλήθεια ή ψέματα; Πάντως εκείνος αυτά δήλωσε σε συνέντευξή του το 2008.

robbie-image-2-311740418 d0f8f


3.Η αρχή όλων, η μητέρα του
Μια αγγελία για τη δημιουργία ενός boyband που διάβασε η μητέρα του, όταν εκείνος ήταν μόλις 16 ετών, στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσει μια καριέρα που έχει φτάσει πια στο απόγειό της. Εκείνη ήταν ο άνθρωπος που τον συμβούλευσε να δοκιμάσει την τύχη του, και γρήγορα έγινε μέλος των Take That. Η συνέχεια, γνωστή.

Robbie-Williams-wallpaper - acf90


4.Οι γονείς του υπάρχουν... παντού
Η σειρά ρούχων που κυκλοφόρησε ο ίδιος έχει την ονομασία «Farrell», όνομα καθόλου τυχαίο, μιας και έτσι λέγεται η μητέρα του. Όμως, δεν άφησε παραπονεμένο και τον πατέρα του, και κωμικό, Pete Conway, αφού το μεσαίο όνομά του είναι Peter.

robi2 2a9ba


5.Πρώτος σε πωλήσεις για τον 21ο αιώνα στο Ηνωμένο Βασίλειο
Στην καριέρα του μετρά πάνω από 70 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ στη Βρετανία αναδείχθηκε ο καλλιτέχνης με ρεκόρ πωλήσεων για τον 21ο αιώνα, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τους Coldplay. Και οι διακρίσεις του δεν τελειώνουν εκεί, αφού μέσα στα 100 άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις στη Βρετανία, συμπεριλαμβάνονται 6 δικά του.

newego LARGE t 248161 106438245 8b113


6. Έχει κερδίσει μια θέση στο Guinness Book of Records
Είναι ο καλλιτέχνης εκείνος που κατόρθωσε να ξεπουλήσει σε... μια μόλις μέρα. Η πώληση 1.600.000 εισιτηρίων για το «Close Encounters Tour» σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα του χάρισε επάξια μια θέση στο Guinness Book of Records.

o-ROBBIE-WILLIAMS-facebook 75d94


7.Είναι πιο πλούσιος από ό, τι... στα πιο τρελά του όνειρα
Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο ίδιος το 2002, όταν υπέγραψε το χρυσό συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία EMI, αξίας... 80 εκατομμυρίων λιρών. Και τυχαίο, βέβαια, δεν το λες, μιας και το ταλέντο του είναι αδιαπραγμάτευτο.

robbie-wiliams 4e33c


8.Παράξενες συνήθειες
Ότι δεν είναι ένας σταρ σαν όλους τους άλλους το γνωρίζουμε. Όμως με τη συνήθειά του αυτή μας το επιβεβαιώνει ακόμα περισσότερο. Κατά τη διάρκεια των συναυλιών του, ο 41χρονος σταρ επιλέγει μια από τις φαν του και την φιλά στο στόμα, ενώ κάποιες φορές τις ανεβάζει και οn stage. Δες στιγμιότυπο στο παρακάτω video. Ποια θα είναι άραγε η σημερινή... τυχερή;

hqdefault 41800

Διαβάστε ακόμη:

Τα αγόρια του Magic Mike φωτογραφίζονται χωρίς μπλούζα και μας αφήνουν να... χαζεύουμε!

Όλα όσα ξέρουμε για τη 2η σεζόν του True Detective (+trailer)