Η Malia Obama έπιασε την πιο cool δουλειά που θα ήθελε μια έφηβη

Η Malia Obama έπιασε την πιο cool δουλειά που θα ήθελε μια έφηβη

Ζηλεύουμε!

Το να είσαι κόρη του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής δε σημαίνει απαραίτητα πως περνάς τις μέρες σου σε πολυτελή γιοτ και glamorous πάρτι. Η Malia Obama αποφάσισε να αξιοποιήσει τις γνωριμίες του ισχυρού μπαμπά της και να αξιοποιήσει, επίσης, τον ελεύθερο χρόνο της, δημιουργικά, πιάνοντας μια καλοκαιρινή δουλειά!

Η 17χρονη, φυσικά, δεν έπιασε μια οποιαδήποτε δουλειά, αλλά εργάζεται στο set της πολύ δημοφιλούς κι επιτυχημένης σειράς, Girls. Σύμφωνα με πληροφορίες του US Weekly, η Malia κατάφερε να πάρει αυτή τη δουλειά μέσω της Lena Dunham και κάνει διάφορες αγγαρείες στο πλατό, όπως να φέρνει καφέδες στο καστ και το τηλεοπτικό συνεργείο, ανάμεσα σε άλλες. "Είναι θαυμάστρια και το ανέφερε αυτό στη Lena(Dunham) όταν εκείνη πήγε στο Λευκό Οίκο. Είναι κάπως δοκιμαστικό για εκείνη. Γνωρίζονται και το έχουν συζητήσει για λίγο καιρό. Η Lena και η ίδια τα πάνε πολύ καλά", δήλωσε πηγή στο US Weekly.

malia-obama-girls 80133

Η Malia Obama στο πλατό των "Girls"

Δεν είναι η πρώτη καλοκαιρινή δουλειά της Malia στην τηλεόραση, αφού, το προηγούμενο καλοκαίρι δούλεψε στο show της Halle Berry, "Extant". Κάτι μας λέει ότι θα δούμε πολλά πράγματα απ' αυτό το κορίτσι στο μέλλον...

Διαβάστε ακόμα

Ελληνικά brands και προϊόντα φιγουράρουν στη Vogue

5 λόγοι που το θερινό σινεμά είναι το καλύτερο

fashiondiaries247.blogspot.com