Guardian: "Θέλετε να βοηθήσετε την Ελλάδα; Πηγαίνετε εκεί για διακοπές!"

Guardian: "Θέλετε να βοηθήσετε την Ελλάδα; Πηγαίνετε εκεί για διακοπές!"

Ακόμη ένας τίτλος που στηρίζει την Ελλάδα στην οικονομική κρίση

"Ποιος είναι ο τρόπος που μπορούμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα;", αναρωτιέται η ιστοσελίδα Guardian. Ο τρόπος είναι ένας: Να την επισκεφθούμε.

Ο αμερικανικός τίτλος μιλά για μια Ελλάδα με τέλειο καιρό, ενδιαφέροντα αρχαιολογικά μνημεία, μαγικές παραλίες και θεσπέσιο, υγιεινό φαγητό και όλα αυτά, σε πολύ χαμηλές τιμές. Ο Έλληνας, Alex Andreou, γράφει πως υπάρχουν τρόποι για να βοηθήσει όλος ο πλανήτης τη χώρα του και πως είναι μια win-win κατάσταση, αφού και οι τουρίστες θα περάσουν τέλειες διακοπές, αλλά και ο ελληνικός τουρισμός θα επωφεληθεί από τα κέρδη.

Ο δημοσιογράφος συμβουλεύει τους ταξιδιώτες να προσπαθήσουν να επιλέξουν τους πιο "low-profile" προορισμούς, που έχουν περισσότερη ανάγκη, όπως την Πελοπόννησο, τα μικρά νησιά, ή τη Μακεδονία και δηλώνει πως όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο που έχει βρεθεί στο δρόμο της Ελλάδας. Μπορούμε να αποδείξουμε πως η αλληλεγγύη και η δημοκρατία είναι ακόμη πιο δυνατές μέσα στις καρδιές των ανθρώπων, λέει, και κλείνει το κείμενό του, ευχαριστώντας εκ των προτέρων όλους όσους θα βοηθήσουν σε αυτήν την προσπάθεια.

Διαβάστε ακόμα

Ελληνικά brands και προϊόντα φιγουράρουν στη Vogue

Ο Βρετανός φιλέλληνας «ξαναχτυπά»: Πώς προσπαθεί αυτή τη φορά να βοηθήσει τη χώρα μας;

fashiondiaries247.blogspot.com